Bejelentkezési gondok!

Üdvözlök mindenkit!



Kezdő Wordpress-es vagyok még, és a beállításokat próbálgatva elállítottam valamit.

Van már saját domainem, tárhelyem, és elkezdtem egy honlapot csinálni, és a beállításoknál átírtam a honlap url-jét úgy, hogy ne legyen benne a /wp . Most viszont nem tudok belépni az admin oldalamra, mert 404 Not Found hibát ír ki.

Valahogy vissza tudom én ezt állítani? FTP elérésem van a tárhelyhez, ott vissza tudom esetleg állítani valahol?



Segítséget előre s köszönöm!

Szolgáltatód elvben adott elérhetőséget a phpmyadmin felületére. Oda belép, bal oldal megkeresed az adatbázisd nevét felső sarokban. Aztánalatta kilistáz táblákat. Keresd meg a wp_options -t, kattints rá, majd jobb oldal fent: tartalom és akkor látni fogod a home url mezőt, oda írd vissza a /wp -t.



Gondolom a domained.hu/wp/ -be telepíetted a wordpress-t. A költöztetése eggyel feljebb ennél picit bonyisabb. :slight_smile:

Köszönöm a gyors segítséget! Igen, azóta rájöttem(ill. elmondták), hogy igazából a Wordpress-t kellene áttennem a tárhelyemen, egyébként is onnan jött a probléma, hogy a /wp-t akartam eltüntetni a honlap elérhetőségéből.

Tehát ha ezt így meg tudom csinálni, kiküszöbölöm a hibát és az eredeti probléma is megoldódik :smiley:

Sziasztok! Nekem is ez a problémám. Átírtam /wp-re de nem változott semmi. Most így néz ki az oldalam: http://www.tothviki.hu/



Kérlek segítsetek! Köszi, Viki

A phpmyadmin kezelőben a wp-settings vagy wp-options táblában kell a régi url-t megtalálni 2 helyen és az újra cserélni.

Köszi a gyors választ. Sajnos nem sikerült megtalálnom mindkét url-t. Csak a site url-t találtam meg a wp-options táblában. :frowning: Azt hiszem el vagyok veszve, pedig már olyan jól haladtam…minek kellett a beállításokban matatnom…

Mégis sikerült! : www.tothviki.hu/wp-admin/-on keresztül be tudtam lépni a wp-be és a beállításoknál megváltoztattam a honlap címét és így jó lett. Még egyszer köszönöm szépen a segítségedet. :slight_smile: