Bejelentkezés után fehér lap az adminon

Sziasztok!

Kezdő worpress-es vagyok, de tartalomkezelőkkel volt már dolgom, joomlaban elég sok honlapot készítettem az elmúlt 8 év alatt.

Kb. egy éve megkértek egy wp honlap karbantartására, amit nem én készítettem.

A gondom az, hogy az admin felületre pár hete nem tudok bejelentkezni. A jelszó beírása után fehér képernyő fogad, nincs hibaüzenet, de bem is történik semmi.

Az utóbbi időben nem volt hozzányúlva az oldalhoz.

Most a hiba miatt már elég sok mindent megpróbáltam (biztonsági mentés után): frissítés manuálisan 4.3.1-re, szerveren php átállítása 5.6-ra. Upgrade végigment, adatbázist javította is, de ugyanaz van utána is: fehér képernyő és nem érem el az admin felületet.

Ha rossz jelszót írok, akkor arra kiírja, hogy rossz.

Mi lehet a gond?

5.6 még elég új. 5.4 vagy 5.5-el próbáld.

A fő rizikó, hogy a sablon vagy a bővítmények egyike (mármint az adminban beállítást mentő része) összeveszhet az 5.6-os php-val.

Esetleg nevezd át a wp-content/plugins mappát és úgy próbáld.

Köszi! 5.5-tel sem működött. A frissítés előtt sem, és nem tudom mitől szállt el úgy, hogy nem nyúlt hozzá hónapokig senki. Azt hittem a frissítés negoldja, de sajnos nem. :frowning:

Közben a honlap zavartalanul működik…

Lehetséges, hogy az utolsó “hozzányúláskor” történt a baki, amit akkor nem vettetek észre, mivel a honlap működik, és az adminból nem léptetek ki, meg vissza.

Én a következőket javasolnám:

• A wp-config.php fájl, és a wp-content könyvtár kivételével az összes fájl törlése
  • A wp 4.3.1 könyvtárainak és fájljainak könyvtárankénti felmásolása
  • A ugyanezt elkövetni a sablonnal is (odafigyelve arra, hogy van-e egyedi módosítása a sablonnak - megjegyzem, a functions.php fájl hibája során jön elő az a hiba, hogy az admin belépéskor üres/fehér oldal jelenik meg)
  • összes bővítmény kikapcsolása
  • próba (szerintem ezek után jó lehet)
  • bővítmények visszakapcsolása egyesével, közben teszt, hogy nem megy-e el az admin megint.

Köszi!

Az 1. és 2. lépést pontosan úgy végigcsináltam, ahogy leírtad.

Nem tudom a sablon nevét. Azt hol találom a fájlszerkezetben?

A bővítményeket hogy tudom lekapcsolni, ha az adminra nem jutok be?

Köszi! (bocs, ha alapdolgokat kérdezek…)

Feltételezem, FTP hozzáférésed van. :slight_smile:

1. A sablon a wp-content/theme könyvtárban található (ha nagyon sok van, akkor előbb menj a böngészővel a honlapodra, nyomj egy Ctrl+U billentyűt, és az oldal forrásából megkeresheted, hogy melyik sablon van használatban).

Egyébként, a nem használatos sablonokat, az alapsablon kivételével jó lesz, ha le is törlöd. A törlés előtt mentsd le magadnak a fizetős, megvásárolt sablonokat.

2. Összes bővítmény kikapcsolása FTP-n keresztül:a wp-content könyvtárban a plugins könyvtárat nevezd át pl. plugins-kikapcs névre. (Ha csak egy büvítményt akarsz így kikapcsolni, akkor - az előbbi analógiájára - csak azt az egy bővítményt kell átnevezni.)

Szia Győző!

Köszönöm a segítségedet! Úgy látszik, hogy a leírt módszerrel sikerült kinyomoznom, hogy melyik plugin a bűnös: a Contact Form 7. Ebből jelenleg a 3.0 fut a honlapon, de ha jól látom, akkor létezik már 4.3-as verziója is.

Van arra lehetőség, hogy ftp-n keresztül frissítsem? Ha igen, akkor hogyan kell, hogy a plugin beállításai közben ne vesszenek el? (Ha az alap mappája létezik, akkor nem tudok belépni az adminra, ha átnevezem a mappáját, akkor pedig be tudok, de nem vagyok benne biztos, hogy átnevezett mappával az adminról tudom frissíteni.)

A sablonhoz nem merek nyúlni, mert mivel az oldalt nem én készítettem, nem tudom, hogy mennyire lett módosítva, egyedire szabva korábban.

Köszi a segítséget előre is!

Sziasztok!

Nekem is hasonló a gondom, csak van egy hibaüzenet:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/csend/public_html/wp-config.php:1) in /home/csend/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1207

Gondolom az 1207 sorban kellene valamit csinálni a pluggable.php-ban, de mit? Segítenél Győző? Köszönöm előre is…

Csak egy kis keresgélés: http://blog.wphu.org/2010/12/30/hogyan-javitsuk-a-wordpress-cannot-modify-header-hibat/

forentamas wrote:
Köszönöm a segítségedet! Úgy látszik, hogy a leírt módszerrel sikerült kinyomoznom, hogy melyik plugin a bűnös: a Contact Form 7. Ebből jelenleg a 3.0 fut a honlapon, de ha jól látom, akkor létezik már 4.3-as verziója is.

Töltsd le a Contact Form 7 legfrissebb verzióját a saját gépedre.

Kapcsold ki az adminban a CF7 bővítményt (vagy FTP-n keresztül a korábban leírt, átnevezéses módszerrel.)

Töröld le FTP-n keresztül a CF7 könyvtárban lévő összes fájlt.

Töltsd fel az előzőleg lementett CF7 fájlokat az előbb töröltek helyébe (ügyelve a helyes könyvtárelrendezésre)

Kapcsold vissza az adminban a bővítményt (vagy, ha FTP-s módszert választottál, akkor nevezd vissza.

Adminban menj a CF7 beállításaihoz, és állítsd be, amire szükséged van. Elvileg mennie kell.

A sablon esetében: töltsd le magadnak a honlapról a sablont, majd keresd meg az eredeti sablon legfrissebb verzióját, és azt is töltsd le.

Kapcsold ki a régi sablont (átváltasz alapsablonra).

Az előzőekben írt CF7 analógiájára, töröld a régi sablon fájljait, töltsd fel helyükre a legfrissebbet.

Az admin felületen kapcsold be a frissített sablont, nézd meg, hogy mi lett az eredmény. Ha valami nem stimmel, menj a sablon beállításaihoz, állítgassad úgy, ahogy gondolod, hogy neked tetszik.

Ha végképp nem megy (ami elképzelhető, ha nagyon régi a sablon), akkor még mindig vissza tudod tenni az előző módszerrel a régi sablont.

Szia Győző!

Most néztem be újra a fórumra. Pontosan úgy csináltam mindent tegnapelőtt, ahogyan leírtad, és működik! Az előző leírásaidból sikerült kilogikáznom, hogy így kell.

Nagyon köszönöm a segítségedet!

Farkas Győző wrote:
[attachment=0:1dv7xe5i]wc_report.txt[/attachment:1dv7xe5i]Csak egy kis keresgélés: http://blog.wphu.org/2010/12/30/hogyan-javitsuk-a-wordpress-cannot-modify-header-hibat/
Köszönöm a segítséget, ez megoldódott, viszont lenne egy kérdésem: sokat látott Wordpressesként találkoztál-e már olyannal, hogy nem lehet frissíteni az adminból a Wp-t? Már a harmadik frissítés jött ki, amit nem tudok követni. Jönnek is a problémák szépen lassan emiatt. Ráadásul a bővítményeket se lehet. Sajnos akkora ász nem vagyok, hogy manuálisan frissítsem a Wp-t, ezért kérdeznélek van-e ötleted erre? Ha tudnál segíteni nagyon hálás lennék!

Nem kell megijedni a manuális wp és bővítmények frissítésétől, ha valamilyen ok miatt nem megy (kikapcsoltuk) az automatikus frissítést:

http://weboldalkeszitese.org/wordpress-telepitese/wordpress-manualis-frissitese/

A bővítmények manuális frissítéséhez kettő hozzászólással előtted van részletezés, és amint látható eggyel arrébb: sikeres volt az eljárás. :slight_smile:

Igen ezt olvastam, és lehet, hogy meg is tudnám csinálni, de azért mégsem értem miért írja ki a frissítő, hogy mindenből a legfrissebb verzió van?

Egyik verziónál volt egy ilyen apró hiba, hogy kiírta ezt.

A nem érhető el http közvetitő alkalmazás megoldása:

http://kozosseg.wphu.org/topic/9666-frissítés/?p=69350

Köszönöm a választ. Bekapcsoltam a allow_url_fopen függvényt, ahogy a másik hozzászólásodban tanácsoltad valakinek, de nálam ez sem segít. Egyszerűen nem értem mi okozza ezt! Ha minden bővítményt kikapcsolok akkor is a 3.9.1.-et látja a leg frissebbnek. Lehet, hogy az én példányom annyira beleszeretett a 3.9.1-be, hogy nem akar mást? :slight_smile:

Röhögcsélek, pedig nem olyan vicces így Karácsony előtt…

Hihetetlen emberek! Sikerült manuálisan frissíteni… :smiley:

Azonban, az alapprobléma mégis csak fennáll… :frowning:

Azért küzdöttem a frissítéssel, mert azt gondoltam emiatt nem lehet terméket a kosárba tenni, csak miután bejelentkezik valaki. Hát ez továbbra is fennáll. Most aztán végképp tanácstalan vagyok. :rolleyes:

Gratulálok a manuális frissítéshez.

Admin felületről történő frissítéshez, esetleg ellenőrizd még, hogy a cURL függvények engedélyezve vannak-e.

Köszi a tanácsot, de hol lehet ez? Nem találom sehol…

Pl. a phpinfo() függvénnyel tudod ellenőrizni:

http://php.net/manual/en/function.phpinfo.php