Bejegyzéshez albejegyzés

Tulajdonképpen egy nagyon egyszerű dolgot szeretnék, csak nem tudok rájönni, hogyan kell.

Egy bejegyzésnek lennének aloldalai (nem oldal, hanem bejegyzés) ami csak a főbejegyzésben linkkel indítható. Ez az albejegyzés nem látható, nem indítható máshonnan. Valami olyan -A cikk második, része, a cikk harmadik része.

Ehhez nem szeretném használni, az oldal törést, mert a probléma, hogy minden egyes oldal nagyon hosszú, nagyon nem elegáns a végtelen gördítő sáv. Nem tudom érthető, mit szeretnék …

érthető, de minek?

a kereső megtalálja, linkelni lehet, teljesen felesleges erőfeszítés.

Akkor mégsem voltam érthető :slight_smile:

A WP a bejegyzéseket folyamatosan jeleníti meg, amit szeretnék 4 bejegyzés, ebből egy jelenik meg a főlapon, a többi három az első bejegyzésben linként van jelen. Sajnos amikor bejegyzést készít ez ember, az meg is jelenik, amikor közzé teszem. Mátyás királyos megoldás kellene, közzé teszem meg nem is :slight_smile:

Nem értem ezt wp mért nem tudja, annyi helyen lehet látni, első bejegyzésben- linkelve a második rész, harmadik rész,negyedik rész, stb.

ezt nevezik oldaltörésnek. :slight_smile:

de ezt mégsem akarod, úgyhogy tényleg kemény fába vágod a fejed…

Az oldaltöréssel mint mondtam az a baj, hogy amikor a tovább gombra kattintasz akkor, hozzá csapja a meglévő bejegyzéshez a többit és

kialakul egy holttengeri tekercsekhez hasonló hosszú oldal, ahol netán egy táblázat van ezernyi sorral sorjázva, mint egy beragadt vonatfütty, vége lefárad a szemek. Ez kapufa.

Nem egy felhasználóbarát megoldás. Nem akarom elhinni, hogy az általam agyónra szeretett wp-ben nincs megoldás.

Próbáltad a helyett a cimkét?

Igen azzal próbálkoztam először, de valamiért a sablonom (ASimpleMagazine) nem szereti, mert nem jelenik meg semmi.

oh, tehát ha a sablonod valamiért hibás, akkor inkább keresel egy nem létező megoldást a hiba kijavítása helyett? :rolleyes:

Hibás ? ezt azért nem írtam… :), …mert,ha meg is törné a lapot nem megoldás.

Még mindig nem hiszem el, amit más weblapokon lehet látni az wp-ben nincs meg … találtam egy plugin fejlesztési ösvényt :slight_smile:

na most már igazán mutasd már meg, hogy mi az amit nem lehet wp-ben megcsinálni…

Mano köszönöm az inspiráló hozzászólást, megtaláltam a megoldást:WP Hide Post plugin.

Ami meglepő, megnéztem azokat az oldalakat ahol sok hasonló megjelenés volt, amit szerettem volna, de

meglepődve tapasztalta, hogy átalakultak az oldalak. A többoldalas linkes megjelenítés megszült.

Hát persze Wpsítették az oldalakat vagy valami … :slight_smile:

persze persze… :rolleyes:

Parancsolj, így működik a nextpage egy normális sablonban:

http://dev.djz.hu/2011/05/proba/

Tudom, hogyan müxik, másik sablonban használom, de ebben az esetben nem szerettem volna 123 … látni.

Mano-nak, van azért ahol még lehet látni, másképpen: http://www.pcpilot.hu/rise-of-flight/rise-of-flight-1.resz-install-es-beallitasok.html

Ilyenre gondoltam, nem értem ez wp-ben mért nincs alapjáraton benne. Például a nextpage-nál, mért nem lehet megírni, hogy a 2 helyett látnám, A reszelőzsír készítésének szabályai II. rész.

Kommunikáció szempontjából, sokkal többet ad, hogy a felhasználó nem egy sor számot lát, hanem látja a címből milyen tartalom van mögötte.

Nem kell végig lapoznia csak azt nyitja meg ami érdekli.

'zsilett' wrote on '2011-05-13:

Tudom, hogyan müxik, másik sablonban használom, de ebben az esetben nem szerettem volna 123 .... látni.

ejh, akkor miért nem csináltál egyedi temlate-et, amiből kiszeded a lapozást. mpfha... :rolleyes:

egyébként meg mutatsz egy olyan mintaoldalt, ami ugyanúgy lapozással van megoldva, ilyenre van wp plugin is, hackadelic-table-of-content-boxes a neve! :P

'zsilett' wrote on '2011-05-13:

Tudom, hogyan müxik....

Kommunikációs szempontból a müxik helyet jobb a működik magyar szó használata.. ;)

A WP-vel is éppen úgy meg lehet csinálni mindent, mint más CMS-sel, csak van olyan dolog, amihez kicsit többet kell dolgozni, pontosan úgy, mint más CMS-nél.

Alapszolgáltatásként kétféle mód is van a tördelésre, de mit adj Isten, neked éppen a hatvannegyedik-féle módra van szükséged. :)

Akkor meg kell csinálni úgy, ahogyan te szeretnéd (Pl. az "Oldal" szöveg helyére azt is írhatod nagyon egyszerűen: "További részek".

A Reszelőzsír előállítása kanyarfúróval című kisesszénél vagy elolvassa, mert érdekli (és akkor rákattintgat a következő részekre) vagy nem.

Nem sok többletmunkából áll, ha minden oldal végére odaírod, hogy

Code:

Hintalószőrpöndörítés ikszedik rész

.. többnyire nem húsz tanulmányt ír egy este az ember, és a tanulmányhoz képest nem sok a Ctrl-C Ctrl-V és átírással végzendő munka.

Annyi bizonyos, hogy ezért a wp-t "szidalmaznod" felesleges. :)

Mano mért kellet magadba tartanod, mi a megoldás, kétségek között őrlődve hagyni az emberfiát :slight_smile:

Ki fogom próbálni a plugint.

Tisztelt atya, vettem ám a korholást :slight_smile: Arra gondoltam, az általam nagyon tisztelt wp-l kapcsolatban, jobb ha én vettem fel esetleges hiányosságait, mintha egy idetévedt joomlás tenné :slight_smile:

'zsilett' wrote on '2011-05-14:

Mano mért kellet magadba tartanod, mi a megoldás, kétségek között őrlődve hagyni az emberfiát :)

Ki fogom próbálni a plugint.

Miért nem tudtad hamarabb megmutatni, hogy mit is akarsz valójában? :)

Mano kipróbáltam volna hackadelic-table-of-content plugint, de már stylus lap beágyazásánál elakadtam, rögtön hibaüzenettel

szemezgettem. Mért ilyen bonyholult. Végül is a WP Hide Post plugin-nal oldottam meg, ami olyan egyszerű, mint egy faék, pont úgy viselkedik

ahogy gondoltam.

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Sziasztok,

A következőre keresem a megoldást: Adva van egy új bejegyzés, aminek az állapota “Magánjellegű” tehát nincs kint hivatkozás, az adott bejegyzésre. (rejtett link). Ezt ugyebár én elérem, ill. aki tudja a linket,de a bejegyzés címsorába a wp veteszi, hogy “privát”. Hol tudom, eltüntetni, hogy ne írja ki , hogy “privát”?

Köszönöm a segítségeteket.

A