Tulajdonképpen egy nagyon egyszerű dolgot szeretnék, csak nem tudok rájönni, hogyan kell.
Egy bejegyzésnek lennének aloldalai (nem oldal, hanem bejegyzés) ami csak a főbejegyzésben linkkel indítható. Ez az albejegyzés nem látható, nem indítható máshonnan. Valami olyan -A cikk második, része, a cikk harmadik része.
Ehhez nem szeretném használni, az oldal törést, mert a probléma, hogy minden egyes oldal nagyon hosszú, nagyon nem elegáns a végtelen gördítő sáv. Nem tudom érthető, mit szeretnék …
érthető, de minek?
a kereső megtalálja, linkelni lehet, teljesen felesleges erőfeszítés.
Akkor mégsem voltam érthető 
A WP a bejegyzéseket folyamatosan jeleníti meg, amit szeretnék 4 bejegyzés, ebből egy jelenik meg a főlapon, a többi három az első bejegyzésben linként van jelen. Sajnos amikor bejegyzést készít ez ember, az meg is jelenik, amikor közzé teszem. Mátyás királyos megoldás kellene, közzé teszem meg nem is 
Nem értem ezt wp mért nem tudja, annyi helyen lehet látni, első bejegyzésben- linkelve a második rész, harmadik rész,negyedik rész, stb.
ezt nevezik oldaltörésnek. 
de ezt mégsem akarod, úgyhogy tényleg kemény fába vágod a fejed…
Az oldaltöréssel mint mondtam az a baj, hogy amikor a tovább gombra kattintasz akkor, hozzá csapja a meglévő bejegyzéshez a többit és
kialakul egy holttengeri tekercsekhez hasonló hosszú oldal, ahol netán egy táblázat van ezernyi sorral sorjázva, mint egy beragadt vonatfütty, vége lefárad a szemek. Ez kapufa.
Nem egy felhasználóbarát megoldás. Nem akarom elhinni, hogy az általam agyónra szeretett wp-ben nincs megoldás.
Próbáltad a helyett a cimkét?
Igen azzal próbálkoztam először, de valamiért a sablonom (ASimpleMagazine) nem szereti, mert nem jelenik meg semmi.
oh, tehát ha a sablonod valamiért hibás, akkor inkább keresel egy nem létező megoldást a hiba kijavítása helyett? :rolleyes:
Hibás ? ezt azért nem írtam… :), …mert,ha meg is törné a lapot nem megoldás.
Még mindig nem hiszem el, amit más weblapokon lehet látni az wp-ben nincs meg … találtam egy plugin fejlesztési ösvényt 
na most már igazán mutasd már meg, hogy mi az amit nem lehet wp-ben megcsinálni…
Mano köszönöm az inspiráló hozzászólást, megtaláltam a megoldást:WP Hide Post plugin.
Ami meglepő, megnéztem azokat az oldalakat ahol sok hasonló megjelenés volt, amit szerettem volna, de
meglepődve tapasztalta, hogy átalakultak az oldalak. A többoldalas linkes megjelenítés megszült.
Hát persze Wpsítették az oldalakat vagy valami … 
persze persze… :rolleyes:
Tudom, hogyan müxik, másik sablonban használom, de ebben az esetben nem szerettem volna 123 … látni.
Mano-nak, van azért ahol még lehet látni, másképpen: http://www.pcpilot.hu/rise-of-flight/rise-of-flight-1.resz-install-es-beallitasok.html
Ilyenre gondoltam, nem értem ez wp-ben mért nincs alapjáraton benne. Például a nextpage-nál, mért nem lehet megírni, hogy a 2 helyett látnám, A reszelőzsír készítésének szabályai II. rész.
Kommunikáció szempontjából, sokkal többet ad, hogy a felhasználó nem egy sor számot lát, hanem látja a címből milyen tartalom van mögötte.
Nem kell végig lapoznia csak azt nyitja meg ami érdekli.
Tudom, hogyan müxik, másik sablonban használom, de ebben az esetben nem szerettem volna 123 .... látni.
ejh, akkor miért nem csináltál egyedi temlate-et, amiből kiszeded a lapozást. mpfha... :rolleyes:
egyébként meg mutatsz egy olyan mintaoldalt, ami ugyanúgy lapozással van megoldva, ilyenre van wp plugin is, hackadelic-table-of-content-boxes a neve! :P
Tudom, hogyan müxik....
Kommunikációs szempontból a müxik helyet jobb a működik magyar szó használata.. ;)
A WP-vel is éppen úgy meg lehet csinálni mindent, mint más CMS-sel, csak van olyan dolog, amihez kicsit többet kell dolgozni, pontosan úgy, mint más CMS-nél.
Alapszolgáltatásként kétféle mód is van a tördelésre, de mit adj Isten, neked éppen a hatvannegyedik-féle módra van szükséged. :)
Akkor meg kell csinálni úgy, ahogyan te szeretnéd (Pl. az "Oldal" szöveg helyére azt is írhatod nagyon egyszerűen: "További részek".
A Reszelőzsír előállítása kanyarfúróval című kisesszénél vagy elolvassa, mert érdekli (és akkor rákattintgat a következő részekre) vagy nem.
Nem sok többletmunkából áll, ha minden oldal végére odaírod, hogy
.. többnyire nem húsz tanulmányt ír egy este az ember, és a tanulmányhoz képest nem sok a Ctrl-C Ctrl-V és átírással végzendő munka.
Annyi bizonyos, hogy ezért a wp-t "szidalmaznod" felesleges. :)
Mano mért kellet magadba tartanod, mi a megoldás, kétségek között őrlődve hagyni az emberfiát 
Ki fogom próbálni a plugint.
Tisztelt atya, vettem ám a korholást
Arra gondoltam, az általam nagyon tisztelt wp-l kapcsolatban, jobb ha én vettem fel esetleges hiányosságait, mintha egy idetévedt joomlás tenné 
Mano mért kellet magadba tartanod, mi a megoldás, kétségek között őrlődve hagyni az emberfiát :)
Ki fogom próbálni a plugint.
Miért nem tudtad hamarabb megmutatni, hogy mit is akarsz valójában? :)
Mano kipróbáltam volna hackadelic-table-of-content plugint, de már stylus lap beágyazásánál elakadtam, rögtön hibaüzenettel
szemezgettem. Mért ilyen bonyholult. Végül is a WP Hide Post plugin-nal oldottam meg, ami olyan egyszerű, mint egy faék, pont úgy viselkedik
ahogy gondoltam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Sziasztok,
A következőre keresem a megoldást: Adva van egy új bejegyzés, aminek az állapota “Magánjellegű” tehát nincs kint hivatkozás, az adott bejegyzésre. (rejtett link). Ezt ugyebár én elérem, ill. aki tudja a linket,de a bejegyzés címsorába a wp veteszi, hogy “privát”. Hol tudom, eltüntetni, hogy ne írja ki , hogy “privát”?
Köszönöm a segítségeteket.
A