Bejegyzésenként hozzárendelhető link

Sziasztok,

nem nagyon tudom, hogy hogyan kereshetnék rá erre a témára.

Azt szeretném elérni, hogy a bejegyzésekhez tudjak egy listából hozzárendelhető (akár külső) linket rendelni. Amit a bejegyzések megjelenítésekor megjelenítene, hasonlóan a kategória linkhez.

Van tudomásotok ilyen pluginről?

Nem csodálom, hogy nem tudsz rákeresni, mert abszolute nem érteni amit akarsz… :rolleyes:

:slight_smile: ez jó

hát akkor nekifutok mégegyszer:

A blogbejegyzések főoldalán minden bejegyzés fejlécében szeretnék egy linket elhelyezni.

Például ha a blog kisállatokról szólna, akkor a kutyás bejegyzések “kutya”, a macskás bejegyzések “macska” linket szerepeltetnének. (Hasonlóan ahhoz, ahogyan a címkék jelennek meg).

Ezek a kutya, macska linkek a honlap megfelelő kutya, macska oldalára mutatnának.

Így lehet érteni?

ez igy meg mindig erdekes

esetleg

[list=]

[
]valami related links plugin[/]

[
]custom fieldes megoldas[/]

[
]csak siman hasznalod a kategoriakat[/*]

[/list]

ennel jobbat ennyibol nem tudok

egen, ezt hívják kategóriának, és az oda visz ahol az összesz azonso ctartalom van…

igen, csak a kategóriát azért nem tudom használni, mert nem a témára vonatkozó bejegyzésekre akarok szűrni, hanem egy kvázi független oldalra akarok mutatni

de a custom fields és related links kifejezések jónak tűnnek, megpróbálom, köszönöm!

Ugye, minden taxonómiának(címke, kategória) van leírása, ebbe a leírásba elvileg el lehet helyezni akár linket is (bár sosem próbáltam), így alkalmas lehet a feladatra, az adott sablon a single.php fájljának manipulálásával, template funkciókon keresztül.

category_description

tag_description

Igen, köszönöm, olyan megoldások is vannak. Sőt találtam is kifejezetten ezt szolgáló, related links plugineket. Amit tényleg a single.php és az index.php-be be lehet fűzni.

Nagyon jó, köszönöm a rávezetést.

http://wordpress.org/extend/plugins/post-links/