Bejegyzések több oldalon

Üdv!Egy amatőr kérdést tennék fel és ezúton kérnék elnézést! Kezdő vagyok még wp témában…A főoldalon jelenik meg az összes bejegyzésem, ami nem lenne gond, ha nem 100 bejegyzés lenne. A kérdésem. -Hogyan lehet megoldani, hogy egy oldalon csak 10 bejegyzés szerepeljen, majd a lap alján kattintva a további 10 jelenjen meg?A magazeen sablont használom és sehol nem találom ezt a lehetőséget.Köszönöm!

KICSIT BARANGOLJ MÁR AZ ADMIN FELÜLETEN

Beállítások>Olvasás

Ha ezt komolyan kérdezted , … :slight_smile: . Alapvető WP beállítás :wink:

Miért ne kérdezte volna komolyan? Senki nem úgy születik, hogy kivülről fújja a beállitásokat. Lassan 3 hónapja vackolok vele, és még az admin felületen mindig vannak számomra fehér foltok :smiley:

igen, DE:

előbb nézd végig. és szerintem elég egyértemű, hogy a beállításokat a beállítások alatt találod. onnan meg akinek nem triviális …

Söncö: Beállitások -> Olvasás: na ott lesz, ami Neked kell.

ha kijelölted volna az első postomat …

Köszi, az megvan, de ott “A blog oldalain jelenjen meg LEGALÁBB 10 bejegyzés” lehetőség van. Számomra a legalább tíz nem egyenlő a maximum tízzel.Még csak második napja gyúrom a blogomat. Innen a mérhetetlen tudatlanság. Segítséget kértem és nem okítást. Köszönöm!

pedig ha nem féltél volna tőle és kipróbáltad volna, h mit is művel akkor rájössz h pont azt műveli amit akarsz.

a megadott mennyiségű post után kirakja az előző ill. következő linkeket…

13 után sem rakta ki. Most átállítottam 5-re. Sajna semmi…

no és milyen sablont használsz? talán nincs benne a hiányzó rész…

A magazeen téma hibája. Sajnos konkrét megoldást még nem találtam rá, de elég nagy a web :slight_smile: Az index.php és page.php-be kellene vmit beillesztenem. Köszönöm mindenkinek a segítséget.

Szia!Próbáld így:http://codex.wordpress.org/Next_and_Previous_Links