Bejegyzések sorrendjének módosítása

Tisztelettel érdeklődnék, milyen módon lehetséges bejegyzéseim sorrendjének módosítása?

Előre is köszi minden választ.

Ezen az oldalon: http://perishablepress.com/press/2008/01/22/6-ways-to-customize-wordpress-post-order/

találsz megoldásokat. Nem tudom pontosan hogyan szeretnéd változtatni?

'Efrud' wrote on '2009-11-06:

Ezen az oldalon: http://perishablepress.com/press/2008/01/22/6-ways-to-customize-wordpress-post-order/

találsz megoldásokat. Nem tudom pontosan hogyan szeretnéd változtatni?

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Erre volt szükségem. Azt hiszem, ha lesz időm lefordítom a cikket és közzéteszem mindenki örömére. Csuda hasznos dolgok vannak benne.

Még egy apróság ami a (különben kitűnő) cikkből nem derül ki. Mi van akkor (van-e plugin erre), ha a bejegyzéseim sorrendjét tetszőlegesen akarom módosítani. Tehát nem ábc növekvő, illetve téma szerint, hanem a saját fejem után.

Igen ez a saját fejem után bonyolultabb szerintem, de ennek is utána fogok nézni. Nekem úgy egyből nem jön ötlet. De valószínűnek tartom, hogy van rá plugin ha jobban belegondolunk. Valamilyen post order plugint kell keresni ez esetben.

Köszi!

Van egy plugin, ami az admin Bejegyzések menüpont alatt hoz létre magának egy almenüpontot. Itt drag and drop módon adhatod meg a bejegyzések bármilyen sorrendjét… Hátránya: ha sok bejegyzésed van, akkor idegtépő.

Köszi szépen ez kell akkor nekünk. :wink: De sok bejegyzésnél valóban zavaró lehet a dolog.

Igen. Pontosan erre van szükségem!

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket. Szerencsére még csak kevés bejegyzésem van, tehát nem fog gondot okozni. A napokban indítottam a wordpress-es híroldalt. Még nem is teljesen publikus, csinosítgatom a css-t, meg pluginokkal vértezem fel.

Lenyűgöző mennyire testreszabható és alakítható ez a keretrendszer. Tényleg kezesbárányként viselkedik. Nem kell harcolnom, hanem publikálnom. Igaz a mottótok.

Ja és a fórumon is sok okosat olvastam. Tehát érdemes word-pressesnek lenni!

Örülök hogy elégedett vagy a rendszerrel és a WordPress Magyarországgal is! Sok sikert a munkádhoz! :wink: