Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy vannak közzétett bejegyzéseim, és ennek a sorrendjét lehet e változtatni? régebbit Előre helyezni v hátra. Sajnos én nem jöttem rá :S
A választ előre is köszönöm!
Üdv
Dani
Köszi a választ!
Ez csak top-ra rak egy bejegyzést nem? Vagy azt is megcsinálja, hogy 2. bejegyzést átrak 3.dik ra pl ?
Köszi, de ennyire nem vok jó h mindent megértek itt. Azt hittem van egy vizuális változata is ennek, mint a fényképeknél
Nem kell mindent megérteni. Ha megtalálod a sablonelemben az
részt, akkor annak van "DESC" (csökkenő) meg "ASC" (növekvő) állása (meg még pár másik, pl cím szerint abc sorrendben és hasonlók). Ezen a részen kell csak változtatni.
Köszönöm szépen, meg fogom próbálni! Annyit még el tudnál árulni, hogy a wp-nek van feltöltési korláta? Fényképeknél értem, mert egy albumot akartam feltölteni, látszólag fent is van de a thumb-ot nem mutatja és ki se teszi az oldalra. Amikor rámegyek az edit thumb-ra akkor azt írja, h “exceed memory limit”
Nem a wp-nek, hanem a szervernek van feltöltései korlátja, szóval ez ügyben a szolgáltatónál kell érdeklődni.
Lehet ugyan a wp-config-ban állítani a limitet, de ha szerver nem enged többet, akkor tök mindegy mit írsz oda.
Idő közben rájöttem, h marhaságot kérdeztem. Azért köszönöm szépen a választ Elméletileg a szerverem korlátlan feltöltést tesz lehetővé, uh nem értem ezt Majd nézelődök a szolgáltatónál.
Az elvi korlátlan feltöltés a szerver tárhelyre vonatkozhat, ami azonban nem egyezik meg az egy munkamenetben feltölthető képmérettel, sőt a sávszélességgel sem (merthogy az meg a forgalom korlátjánál játszhat szerepet).