Sziasztok
Biztos volt már róla szó, de nem tudom hogyan lehetne megcsinálni azt, hogy az adott kategóriákban ne dátum szerint legyenek rendezve a bejegyzések, hanem tetszőleges sorrendben. Mert vannak olyan bejegyzéseim amelyek csak később kerülnek be, de sorrendileg nem a legvégén kellene lennie, viszont az jó lenne, hogy amikor beírom az újabbakat, akkor legyen kint a legújabb bejegyzések között a linkje, ezért visszadátumozni nem akarok. Van-e valami más mód, hogy meg lehessen ezt oldani?
Üdv!
Hát itt a kérdés az, hogy akkor most tulajdonképpen mi szerint szeretnéd rendezni? (mit értesz tetszőleges alatt?) Mert valami szerint azért kellene, gondolom nem véletlenszerűen akarod.
Ha nem dátum szerint szeretnéd, akkor lehet egyedi mező alapján, erre volt már itt a fórumon megoldás. Vagy használhatod a ragadós bejegyzés funkciót, és akkor aminek ott kell maradnia, az ott marad. (ABC sorrendben is lehet, de ez gondolom esetedben nem segítene sokat )
Mondjuk én nem teljesen értem amit írsz, mert ugye ha később kerül be, akkor pont hogy a lista elejére kéne kerülnie. Legalábbis az én logikám szerint. Kivéve, ha dátum szerint a növekvő/csökkenő sorrend fel van cserélve a listázásban.
A legfapadosabb (lehet, hogy ilyen szó nem létezik) megoldás viszont az, ha egész egyszerűen hatékonyabban menedzseled a bejegyzéseid publikálását. Mondjuk későbbre időzítesz olyanokat amik elé még nagy valószínűséggel jön valami, ilyesmik…
Szia
Csak hogy tudd miről van szó. F1-es videókat töltök fel és azokat publikálom a bejegyzésekben, amelyek adott időrendben történtek meg. Tegyük fel, hogy a 2000-es évből megvan zsinórban az első 3 futam és utána mondjuk csak a 10. De időközben hozzájutok mondjuk a negyedikhez, akkor az jó lenne, ha az első 3 után kerülne be az adott kategóriába, de a 10. elé. Ezért nem a legjobb a dátum szerinti rendezés, hogy mikor küldtem be a bejegyzést, de viszont az jó lenne, ha a 4. videó megjelenne a legújabb bejegyzések listáján. Tehát előre nem tudom, ha hiányzik valami, hogy meg lesz-e valamikor vagy sem a jövőben.
Robertooo: a létezhető legegyszerűbb ezt visszadátumozva … bár ugy tényleg nem fog kijönni a frissnél … hmmm :unsure:
Sajnos igen. Lehet hagyom úgy egy ideig, majd utána átdátumozom, amikor már úgy sem az adott bejegyzés lesz a legújabbak között.
Én azt csinálnám (lehet hülye ötlet :D), hogy ha időközben ugye megvan a 4. futam, akkor azt beállítom úgy, hogy látszódjon minden oldalon. Azaz prioritást rakok rá. És kb. 1 hét után meg leveszem róla. Ãgy mikor friss lesz, látható lesz az oldal elején, és ha kiveszed róla, beállítod a dátumot és odarakja a 3. futam után.
Lehet nem a legjobb, de egy ötletnek elmegy
Hirtelen ez jutott eszembe.
AStickyPostOrderER:
http://wordpress.org/extend/plugins/astickypostorderer/
Az oldalakat egyenként az Order Index,Archive and Search Results Order ben tudod rendezni. De sok mást is tud
Köszönöm, máris kipróbálom.
Nagyon jó, működik
Ãgy már csak egy probléma van. Ha átrendezem a sorrendet ahogy szeretném, akkor a bejegyzés alján található linkek az előző és következő bejegyzésre ugyanúgy maradnak, mint ahogy rendezés előtt voltak. Azt nem lehet valahogy javítani, hogy az új sorrendet is tudja?
akkor marad a dátumok átírása mint teljes megoldás;legalábbis én nem tudok róla hogy ezt másképp meg lehetne oldani…
(de attól még lehet hogy meg lehet )