Bejegyzések, Oldalak

Sziasztok!

Wordpressel kapcsolatban lenne kérdésem sajnos elakadtam az elején egyszerűen nem látom át, hogyan kellene megoldanom az alábbi problémát.

Szeretnék készíteni egy weboldalt amelyben a következő menük vannak:

  • Blog
  • Vlog
  • Információ
  • Rólam

A menüket meg is tudom csinálni de a Blog és a Vlog menü alá több bejegyzést szeretnék tenni de nem találom rá a lehetőséget, hogy hogyan fog megjelenni például az a bejegyzés a Blog menü alatt, hogy például az általam olvasott könyvek listája.

Valaki tudna nekem ebben segíteni, több helyen néztem már az interneten leírást videót de nekem sajnos ez nem jön össze.

Köszönöm Balázs

A menükhöz önálló Oldalakat és Kategóriákat is tudsz rendelni. Egy új bejegyzést besorolsz egy adott kategóriába (pl. Blog), és azt a kategóriát hozzárendeled a menühöz.

Köszönöm a választ, Attee!

 

Meg is oldottam magamnál ezt a hibát, de mégsem olyan, mint szeretném: most ömlesztve vannak a bejegyzések.

Azt szeretném, ha a bejegyzésekhez a cím látszódna, 1-1 kép, a lead, és jönne a következő, de nem találom, ezt hol tudnám testre szabni.

Rambo pro a sablonom, ha ez fontos infó.

 

Köszi a választ előre is!

Sziasztok,

Megszületett első wordpress oldalam: RDelectronic
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen módon lehet egy oldalon vagy akár egy bejegyzésben egy kép pozícióját szabadon megadni. Tehát, hogy ne csak kötötten vagy bal oldalon, vagy középen vagy jobb szélen lehessen, hanem akár kézzel beírt koordináták alapján akár sima drag and drop módszerrel elhelyezhető legyen egy kép. Próbáltam html nézetre váltás után megkeresni, a kép pozícióját de csak a szélesség magasság beállításokat láttam.

Előre is köszönöm!

Unfortunately, I was stuck in the beginning, so I could not see if I should solve the following problem.

 

 

 

[color=#ffffff]สมัคร gclub[/color]