Ingyenes tárhelyen elég sok minden le van korlátozva (általában). Ezért sem javasoltak még kísérletezésekre sem, mert sok dolog nem pont úgy működik, mint egy fizetős tárhelyen.
Konkrét sablon ismeret nélkül:
a sablonod index.php-ban (és category.php-ban és archive.php-ban és home.php-ban) meg kell keresni a lapozást végző részt. Kiszedni a régit és betenni a next_posts_link és previous_post_link függvényeket (vagy a posts_nav_link függvényt ízlés szerint).
(pláne, hogy nem lettem lefikázva, hogy mennyire nem értek hozzá!!! sajnos ebből a sok nyelvből az angolt sem beszélem - ahogy a a számítástechnika lapjai is hiányosak-, így eltart egy ideig még a bogarászás )
Köszönet a rám szánt időért!
(bocs az újabb hozzászólásért, de tettem, mert nincs jogom szerkeszteni)
Talán megtaláltam a problémát, de megoldanom egyenlőre nem sikerült (mivel tudásom ehhez kicsit gyér).
Az egyik cikk hozzászólásai a http://users.atw.hu/…?p=101#comments címen vannak, itt látszik is a lapozás lehetősége és ez az url a 4. oldalhoz tartozik. Viszont az előző lapok linkje hibás mivel hiányzik az url paramétereiből hogy melyik cikkhez tartozik: http://users.atw.hu/…page=3#comments Mivel a paraméter hiányzik, gondolom a gyűjtő oldalra visz a cms rendszer. Ez a link helyesen szerintem így nézne ki: http://users.atw.hu/…page=3#comments
Ha megnézitek ezt az url-t akkor benne van a p= tag is ami feltételezem hogy a cikket azonosítja, illetve a cpage paraméter is ami az oldal számát jelzi a rendszernek. Ãgy működne, de nem tudom, hogy mit kéne mire átírni.
Segítenétek?
Bemásolom a comments.php tartalmát:
<?php
if ( post_password_required() ) { ?>
<?php
return;
}
if (function_exists('in_members_category')) {
if (in_members_category() && !easel_is_member()) { ?>
<?php return;
}
}
if (!comments_open() && !get_comments_number()) {
return;
}
?>
0)) { ?>
<?php }
if ( isset($comments_by_type['pings']) && (!isset($wp_query->query_vars['cpage']) || ((int)$wp_query->query_vars['cpage'] 0)) { ?>
<?php if (function_exists('easel_comments_callback')) {
pillanatnyilag 4 weboldalt készítettem és tartok karban, ahogy időm engedi.
Ezek mind rokonok, ismerősök (és a cég, ahol dolgozom), de egy fillért se invesztál bele senki.
A pár száz forint, ahogy néztem, pár ezer inkább és összeadva már jelentősebb összeg lenne nekem. /persze azért szívesen veszek pár ajánlatot, hová lenne érdemes Wordpress-t telepíteni./
Én meg őszintén mondva úgy vagyok, hogy épp elég a befektetett időm, munkám. Mivel jó pár éve itt kezdtem az ATW-n, az oldalak egy része már elég jó találati aránnyal jön fel, így sajnálnám azt is feladni. (duplikáljak?)
Ahogy láttam, vagy a tárhelyért, vagy a domain névért kellene fizetni, de nem gondolom, hogy ezt nekem kellene állni.
Igen tisztában vagyok vele, hogy az ingyenes tárhelyek mind hiányosságokkal rendelkeznek, “xopatnak” is sokszor.
A számítástechnikából és a honlapszerkesztésből amit tudok, azt mind autodidakta módon tanultam az évek alatt sok-sok “guglizéssel!”
A nehézségeim növeli, hogy az én korosztályom az angolt se tanulta (akkor még orosz volt a menő.
Most sem beszélem,de arra a szintre a számítástecnika nyelvén már eljutottam, hogy többet megértek néha, mintha a translatorokat használnám, mert magyarra mind katasztrofálisan fordít
Összeszedtem némi HTML alapot, nagyon kicsi flash-t (ezt több okból fel is adtam /pl. hiába szép és mozog, villog stb., de nem keresőbarát, nem felhasználóbarát pl. iphon./ és ahogy olvasgattam sebezhető is).A Wordpressre pár hete akadtam rá, le is cseréltem az oldalaim erre a motorra. Igaz vannak hiányosságai még, de látom, hogy intenzíven fejlesztik és a kezelése, logikája is elég hamar elsajátítható. Több rendszert is kipróbáltam, ezért ez az én véleményem.
Nehéz javítani, mert a sablon jól van kialakítva, a tárhellyel van gond. Nagyon gány megoldás, de kipróbálhatod, hogy egy sablonból, ami jól működik, másold át a comments.php-t abba, amit javítani akarsz, nézd meg milyen és a megjelenését szabd testre a div-ek módosításával.
Szerintem a cégnek illene saját tárhely és domain (ez kb. 1000 Ft/hó és ezzel lehet, hogy sokat is mondtam). A legtöbb tárhelyre több oldalt is fel lehet tenni, és egy domainhez lehet aldomaineket is megadni (akár wordpress multisite telepítésével is lehet több oldalt létrehozni).
Az ingyeneseknél maradva érdemes lenne megnézned a wordpress.com-ot, lehet, hogy elég az ott nyújtott szolgáltatás és már kapsz is egy használható wp-t.
(nekem is volt szépen felépített oldalam az extra.hu-n, amíg azt nem mondták, hogy mostantól megszűnik az egész, azóta inkább fizetek a tárhelyért és a domain névért)