bejegyzések menü

Sziasztok,Kérdésem szerintem egyszerű, csak egy újszülöttnek minden új. (Esküszöm próbáltam google-zni, de nem találtam a megoldást.) :wink:Véletlenül kitöröltem a menük közül a bejegyzések menü-t és a “megjelenés->menü” résznél nem tudom ismét hozzáadni a téma (Twenty Thirteen) menüjéhez.Tuti valami egyszerű a trükk. :wink:Előre is köszi,

Süti

Senki? :frowning:

Létrehozol egy oldalt, amelynek az a neve pl., hogy Bejegyzések, vagy az, hogy Hírek, vagy bármi.

Közzéteszed (jobb felső sarok).

bemész a Vezérlőpultra, Megjelenés – Menü beilleszted a bal oldali oszlopból a jobb oldali menüoszlopba, majd alul a Menü mentése feliratra kattintasz.

Köszi a választ, de nem ez a gondom. :frowning:

Ettől csak egy üres oldal jön be. Én meg azt szeretném, ha a bejegyzéseket hozná ezen az oldalon. (Ami alapból benne volt a témába, csak véletlenül töröltem…)

Ja, a gondolatolvasó szekció másik topicban dolgozik. :slight_smile: :slight_smile:Ha létrehoztad az előzőekben pl. a Hírek oldalt, és közzétetted, akkor:

Vezérlőpult - Beállítások – Olvasás – A kezdőoldalon jelenjen meg lehetőségek értelemszerű kiválasztása (vagy - vagy).Ha ez sem jön be, akkor mutasd a honlapodat, hogy érzékeljük a gondodat. :wink: