Bejegyzések listázása kategóriánként eltérő paraméterek szerint [WP_QUERY]

Az elmúlt néhány (6-7) órában mind magyar mind pedig angol oldalakon és fórumokon kerestem a választ arra, hogyan tudnám megoldani, hogy külön kategóriánként (legalábbis menüpontonként) eltérő változók alapján listázzam ki a bejegyzéseimet.

Konkrétan, azt szeretném, hogyha a főoldal, “A” kategória bejegyzéseit listázná ki alapértelmezett sorrendben (dátum szerint csökkenő), egy másik menüpontra kattintva “A” kategória bejegyzései random sorrendben jelennének meg ($query = new WP_Query( array ( ‘orderby’ => ‘rand’, ‘posts_per_page’ => ‘1’ ) );), egy harmadik menüpontra kattintva szintén “A” kategória bejegyzései a kk Star Ratings bővítmény pontjai alapján csökkenő sorrendben jelennének meg (query_posts(‘meta_key=_kk_ratings_avg&orderby=meta_value&order=DESC’);), a negyedik menüpont még mindig “A” kategória bejegyzéseit listázná ki, viszont nézettség szerint csökkenő sorrendben ((‘meta_key=post_views_count&orderby=meta_value_num&order=DESC’)), és végül egy ötödik menüpont “B” kategória bejegyzéseit jelenítené meg ABC sorrendben.

Mielőtt neki kezdtem a dolognak, még a WP_QUERY-ről sem hallottam, viszont mostanra eljutottam odáig, hogy az öt közül egyszerre egy, félig működik (félig alatt azt értem, hogy bár tényleg random dobálja be a bejegyzéseket, bármely menüpontra kattintok, ugyanaz történik).

Tehát röviden és a lehető legegyszerűbben: A következő menüpontokra lenne szükségem egymás mellett: New, Top Rated, Most Viewed, Random, ABC. Megoldható ez valahogy? A válaszokat előre is köszönöm!

Igen. Legegyszerűbb, ha custom page template-t csinálsz mindegyik listázáshoz.

Köszönöm szépen a gyors választ! :smiley:

Már este belefutottam külföldi oldalakon ebbe a megoldásba, csak nem voltam biztos benne, hogy jó úton járok, plusz szerintem a fáradtság sem engedett gondolkodni! :smiley: Pontosan erre volt szükségem, megmutattad az irányt!

Azoknak pedig, akik hasonló cipőben járnak és ide tévednének:







Köszönöm a gyors választ! :smiley: Hajnalban már belefutottam ebbe a megoldásba külföldi oldalakon, de nem voltam biztos benne, hogy jó úton járok! Megmutattad az irányt, rengeteget segítettél! :smiley:

Azoknak pedig, akik hasonló cipőben járnak és idetévednek: