Hello,
Szeretném megkérdezni, hogy a bejegyzések beállíthatóak úgy, hogy a bejegyzés címe nem működjön linkként? Vhol ez szerkeszthető?
Amit én szeretnék, hogy ne legyen aktív a bejegyzés címe, ne lehessen rákattintani, ne legyen “élő”. “Sima” honlapként szeretném használni a WP-t és pont a cms miatt, mert a hírek gyorsan könnyen beírhatók lennének. A bejegyzések rövidek, ill. teljes tartalmuk látszódni fog (nincs miért tovább lépni), hozzászólni sem lehet….
Köszönöm
Szia!
Ha még nem oldódott meg a problémád, akkor alapesetben, nincs admin panelen belül ilyenre lehetőség, vagyis van, de mindenképpen forrás fájlokat kell szerkeszteni. Mindenesetre a megoldás az, hogy a sablon “loop” section részéről a linkeket, vagy bármilyen “post” hivatkozást ki kell szedni.
Update:
Az alábbi linken, megtekintheted mire gondoltunk így remélem egyértelműbb, abban az esetben ha “kezdő” vagy.
hxxp://www.screenr.com/Ve07
Szia,
Nagyon köszönöm a segítséget. Igen kezdő féle vagyok, de igyekszem tanulni, sok fórumot olvasgatok:)
Amit nem írtam, hogy persze nem egy alapsablonnal dolgoznék, hanem Artisteres verzióval. Így a content.php tartalma nálam nagyon rövid…
Igaz nem félek törölgetni semmit, már többször telepítettem újra és újra a WP-t. Ez már jól megy Mivel mint írtam, sima honlapként használnám, sok minden , amúgy hasznos dolog, nekem nem kell. És azokat próbálom eltüntetni, szinte teljes sikerrel.
Ide bemásolom a a content.php tartalmát és ha erre van vmi ötlet azt nagy köszönettel veszem.
<?php
global $post;
theme_post_wrapper(
array(
‘id’ => theme_get_post_id(),
‘class’ => theme_get_post_class(),
‘thumbnail’ => theme_get_post_thumbnail(),
‘title’ => 'ID ) . ‘" rel=“bookmark” title="’ . get_the_title() . ‘">’ . get_the_title() . ‘’,
‘before’ => theme_get_metadata_icons( ‘’, ‘header’ ),
‘content’ => theme_get_excerpt(),
‘after’ => theme_get_metadata_icons( ‘’, ‘footer’ )
)
);
?>
Csak a linket kell kivenned. A fenti, általad bemásolt részt cseréld ki erre:
<?php<br />
global $post;<br />
theme_post_wrapper(<br />
array(<br />
'id' => theme_get_post_id(),<br />
'class' => theme_get_post_class(),<br />
'thumbnail' => theme_get_post_thumbnail(),<br />
'title' => get_the_title(),<br />
'before' => theme_get_metadata_icons( ", 'header' ),<br />
'content' => theme_get_excerpt(),<br />
'after' => theme_get_metadata_icons( ", 'footer' )<br />
)<br />
);<br />
?>
```<br />
Hello!
köszönöm a segítséget! Én is vmi hasonlóra jutottam, törölgettem bátran:).
Most olyan lett a bejegyzés, amit szerettem volna.
Köszönöm mégegyszer!
Örülök, hogy sikerült!