Üdvözlet!
Egy statikus weboldal szövegeinek Wordpress-be való átültetésének a vége felé járok. 95 bejegyzés született. Sajnos egy plugin (auto more tag) rendesen belenyúlt az összes bejegyzésembe (máshová tette a more tagot, plusz next tagot tett be, és több bejegyzésemnek a tartalmát kisebb nagyobb mértékben eltüntette. Éppen dühöngök
(meggondolatlan voltam)
Az oldalak esetében van olyan, hogy korábbi állapotok elmentett változata.
A bejegyzéseknél ilyet nem találok, de tudok róla, hogy van valami megoldás, csak nem tudom, hova nyúljak.
Több munkaóra van mögöttem, nem szeretném előröl kezdeni.
Szeretném az időt egy kicsit visszaforgatni.
Remélem tud valaki segíteni.
Előre is köszönöm a választ!
stellium
Pedig ugyanúgy van, mint oldalnál. Ha nem látod, a “képernyő beállításai”-ban pipáld ki a korábbi állapotok megjelenítését.
'Lazarevics' wrote:
Ha nincsenek előzmények, akkor szerintem nem fog menni - nincs benne az adatbázisban.
Lehet nincs igazam, de szerintem 99% hogy igen.
Örülj hogy "csak" pár munkaórád... Tudnék mesélni (és megtanultam menteni :D )
Ijesztő volt a válaszod, féltem is tőle, hogy valami ilyesmit kapok, szerencsére Andreánál volt mentőőv. :)
Köszönöm, hogy válaszoltál!
'Andrea' wrote:
Pedig ugyanúgy van, mint oldalnál. Ha nem látod, a "képernyő beállításai"-ban pipáld ki a korábbi állapotok megjelenítését.
Köszönöm Andrea! Valóban a képernyő beállításon múlott. Most már csak végig kell mennem mind a 95 bejegyzésen, de legalább jól alszom!