Bejegyzések két oldalra szétválogatása

A megoldandó feladatom a következő: Kellene egy olyan lehetőség bejegyzéseket írni, ami nem dashboard-on keresztül történik.

Plusz, a bejegyzéseket szét kellene válogatnom úgy, hogy egy kiemelt felhasználó írhassa a fő oldal blogját, a többiek bejegyzései, és a kiemelt felhasználó -nem főoldalra szánt- bejegyzései egy másik oldalra kerüljenek.Gondoltam, eltéső jogosultságokkal kezdem. A CaPa még meg is oldaná az átlag felhasználó előli kategóriaelrejtést, hogy ilyet ne is vehessen fel, de ekkor az így elkészült bejegyzéseket sem látja az átlag felhasználó.

A bejegyzés írásra jó lenne a uCan Post, csak sajnos nem tudom szétválogatni a bejegyzéseket.

Ha a kategóriák szerint válogatnék, akkor meg nem tudom az “összes többi” kategóriát megadni. (Ha csak ezen múlna, én korlátoznám és venném fel a kategóriákat.)

Tudtok-e olyan ötletet vagy plugint amivel a bejegyzések kettéválogatva, két eltérő oldalon jeleníthetők meg.

Pl. az egyik oldalon egy kiemelt “A” kategória bejegyzései, a másikon az összes többi. Lehetőleg úgy, hogy a többiek ne vehessenek fel “A” kategóriás bejegyzést.

Gondoltam, nem nyitok új topicot (lehet, hogy nem is lenne még jogosultságom). Én is valami hasonlót keresek, de nekem elég valami egyszerűbb, ami azt tudja, hogy bizonyos kategóriájú postok egy bizonyos oldalon jelennének meg, másik kategóriájúak meg egy másikon. Van ilyen? (Keresgéltem, de nem találtam)


'Lelkes wrote on '2011-09-09:
Tudtok-e olyan ötletet vagy plugint amivel a bejegyzések kettéválogatva, két eltérő oldalon jeleníthetők meg.
Na találtam egyet, remélem, az én nyűgömre megoldás, a Tiednek meg az egyik felére, de még nem tudtam tesztelni, mert várom az aktiváló izére a választ. De igéretesnek tűnik.

http://www.maxblogpress.com/plugins/dppp/

Na, így jár, aki nem alszik eleget :smiley:Ami nekem kellett, az a »saját menü létrehozása«, ami alapszolgáltatás, amit meg találtam, az azt csinálja, hogy minden oldalhoz külön beállíthatom, hogy hány bejegyzés jelenjen meg benne.

Nekem is hasonló problémám lenne, én is azt szeretném, hogy bizonyos kategóriájú postok egy bizonyos oldalon jelennének meg, másik kategóriájúak meg egy másikon. A saját menü, meg is oldaná a gondomat, csak így nem tudom használni az azon oldal beállításait (ami az oldalak létrehozásánál vannak pl oldalsablonok. Lámaként valami olyasmit tudnék elképzelni, hogy az oldal beállításainál ki lehetne jelölni, mely kategóriájú bejegyzések jelenjenek meg.

Még mindig nem értem a koncepciódat.

fogsz egy bejegyzést, berakod a kategóirába.

a kategóriájának oldalán csak az azon kategórián belüli bejegyzések lesznek…

valóban, csak nem olyan formában jelenik meg, ahogyan én szeretném. Hiányoznak a widgetek stb, és nem tudom az oldal sablonját kiválasztani. Találtam egy custom post UI nevű plugínt, ahol több bejegyzés tipust is létre lehet hozni. Csak a használata nem megy frown.gif

nem értelek még mindig:

“hiányoznak a widgetek stb”? na ezt a stb-t fejtsd ki.

szóval ha berakod egy kategóriába akkor nem jelennek meg a beállított widgetek? melyik sablon? mert előfordulhat h külön widget area van definiálva a kategóriákhoz és külön a főloldalra…