Bejegyzések háttérszínének megváltoztatása

Sziasztok!

Segítségeteket kérném. A bejegyzéseknél szeretném beállítani a háttér színét. Lehet minden oldalon ugyanaz a szín, nem kell oldalakra bontani. Azt szeretném, hogy ne az alapértelmezett fehér szín legyen. Hol keressem a színkód megadását, a style.css fájban? Ott melyik sort kell nézni? Az oldal hátterének a színét már megtaláltam style.css fájlon belül, azt meg tudtam változtatni.

Köszönöm.Egyezség: ha megmondod milyen sablon megpórbálom megkeresni neked, de addig csak találgatni tudok…

Köszönöm.A sablon neve: office with chairs bue002Akkor ezek szerint erre nincsen általános megoldás a wordpressben.

Nincs hisz minden sablon különböző :slight_smile: Mindjárt megnézem a sablont “közelebbről”

Elnézést a dupla post-ért, de ezt a sablont honnan szerezted be? rákerestem de olyan oldalak jöttek be amikre való életben a “kés-dobálós-kocsma és a kevésbé bizalomgerjesztő sikátor” kifejezések illenének leginkább…

Van erre egy sokkal egyszerűbb megoldás. Megnyitod az oldalad Chrome böngészőben. Jobb klikkelsz a változtatandó részre és az “elem kivizsgálása” opciót választod. Ott megtudod nézni, hogy mi az az adott rész, milyen CSS név tartozik hozzá és mik az értékei. Majd egyszerűen egy új CSS kódot beillesztesz a sablonod style.css fájljának a végébe úgy, hogy felülírja a korábbi értékeket, ha van. Kb, így:Code:

css-osztaly-neve

{

background:red !important;

}


'hgrg' wrote on '2011-08-04:
Elnézést a dupla post-ért, de ezt a sablont honnan szerezted be? rákerestem de olyan oldalak jöttek be amikre való életben a "kés-dobálós-kocsma és a kevésbé bizalomgerjesztő sikátor" kifejezések illenének leginkább...
Ha jól emlékszem akkor erről az oldalról töltöttem le.

'DoveID' wrote on '2011-08-05:
Van erre egy sokkal egyszerűbb megoldás. Megnyitod az oldalad Chrome böngészőben. Jobb klikkelsz a változtatandó részre és az "elem kivizsgálása" opciót választod. Ott megtudod nézni, hogy mi az az adott rész, milyen CSS név tartozik hozzá és mik az értékei. Majd egyszerűen egy új CSS kódot beillesztesz a sablonod style.css fájljának a végébe úgy, hogy felülírja a korábbi értékeket, ha van. Kb, így:


Code:

css-osztaly-neve

{

background:red !important;

}Köszönöm szépen, sikerült ezzel a megoldással megcsinálni.

@DoveID:

persze és ha sokat módosítasz gyakorlatilag lesz 2 külön sablonod és mind2-t betöltöd…

Igen, de a felülírás helyett a meglévő css osztályt is át lehet írni. A lényeg, hogy az ember tudja, hogyan kell megtalálni, aztán már mindenki egyedileg a saját igényeihez mérten tudja alakítani… szerintem :slight_smile: