Üdv
A bejegzések fölött megjelenik a dátum, szerkesztő stb.
Hol lehet ezeket láthatatlanná tenni. Főleg a dátumot szeretném eltüntetni
köszi
A sablonban lehet kivenni. Sablontól függ hogy honnan pontosan, de a the_time részt kell törölni a dátumnál, szerkesztőnél a the_author részt.
Ez engem is érdekelne. A sablonban melyik fájlban érdemes keresni? Van tipped?
Melyik sablonnál?
Fogod pl. a Total Commandert, és rákeresel a fájlokban az adott kifejezésre.
index.php, single.php, page.php ahol előfordulódik leggyakrabban; kiszeded, kipróbálod, látni fogod a hatást, és közben tanulsz is egy kicsit WordPress-ül…
sziasztok,
ugyanezt kérdezném én is, a válaszotokat sajna nem értem, nagyon basic szinten vagyok
- A wordpress.com sablonjaiból választottam, abból készítettem weboldalt (semmi külön program) és a Bejegyzések felett ezt írja ki:
This entry was posted on 2012. április 8… Bookmark the permalink.
Az admin felületen sehol nem találtam erre beállítást. Van valami tippetek?
- Ugyanezzel kapcs, Kezdőoldalnak van beállítva a Bejegyzések és egymás alatt röviden jelennek meg, a végükön angolul szerepel, hogy Read more. Magyarra ezt hogy lehet átállítani? A Beállításoknál megadtam a magyar nyelvet, mégsem…
- Egy más téma: A domain beállításoknál Domain mappingolni szeretnék, azaz megvásárolt hu-s domain legyen a webcímem, de a szolgáltatóm ezt a részt nem tudja megcsinálni:
"Using the DNS tools provided by your domain registrar, remove any existing nameservers and add the following:
[*]NS1.WORDPRESS.COM
[*]NS2.WORDPRESS.COM
[*]NS3.WORDPRESS.COM"
[/list]
Azt mondja, hogy nem engedélyezi a rendszer és a DNS-ekhez kértek belépési hozzáférést - a wordpress support oldal meg azt írja, hogy már csak a domain mappingolás után lehet a DNS-hez hozzáférni. Az IP-címre az átirányítás gond nélkül ment. Mit mondjak a szolgáltatónak?
Köszi a segítséget!
-
wordpress.com? Ott nincs sablon szerkesztés (a Megjelenés menüben kellene lenni egy Szerkesztő nevű menüpontnak).
- Lásd 1.pont. A fordítás csak ott működik, ahol fordítás-kompatibilisen van a sablonban a szöveg megadva. Minden más esetben sablon turkálást igényel.
- Ha IP irányítás ment, akkor elvileg a beállítások - Domainek alatt hozzáadod a domaint. Mit nem engedélyez a rendszer? Abból, amit leírtál, nem tudom kibogarászni. A szolgáltatódnak annyit kellene csinálni, hogy a DNS neveket átírja a felsorolt wordpress.com-os DNS-ekre és a DNS szerver frissülése után működik (ha felveszed a Domainek alatt).
Melyik sablonnál?
Fogod pl. a Total Commandert, és rákeresel a fájlokban az adott kifejezésre.
index.php, single.php, page.php ahol előfordulódik leggyakrabban; kiszeded, kipróbálod, látni fogod a hatást, és közben tanulsz is egy kicsit WordPress-ül.. ;)
Köszi!
Tehát főként ezek a fájlok felelnek a sablonokon belül a megjelenésért. Akkor keresek.
Köszönöm még egyszer!
A single-product.php-ben megtaláltam (eStore sablon). Kiszedtem az “add”, az “in” és az “on” vonatkoó kodjait is, így már nem jelenik meg a buta szöveg, hogy pl: “Hozzáad 2012 febr 6 ban”