Bejegyzésben lévő url-ek aktívvá tétele

Sziasztok! Keresek olyan plugint, vagy egyszerű megoldást arra, hogy HTML nézetben szerkesztett cikkekben a linkek, url-ek aktívak legyenek. Egy zenei honlapot szerkesztek, és rengetegszer van facebook event, vagy egyéb honlap link benne. Ezeket HTML nézetben csak úgy tudom aktívvá tenni, ha kijelölöm, link, beilleszt, új ablakban nyit, elment. Egy cikkben van kb. 4-5 link, az 10 cikknél mondjuk 50 db :slight_smile: Szeretnék kis időt spórolni! Várom az ajánlatokat! Köszönöm szépen!

Szia!Pastebin re másoltam be a kódot, mert kicsit hosszabb: http://pastebin.com/QZ2zcDYvÚgy “készítettem”, hogy guglizatam és találtam ezt a linkesítő megoldást: http://www.jasny.net/articles/linkify-turning-urls-into-clickable-links-in-php/És az egészet rátettem egy filterre, mert lényegében készen ott van a neten a lényeg.Magában a tartalomban “linkesíti” az adott részt ha olyan text et talál ami link formátumú. (Tehát magában az editorban nem, csak a weboldal megjelenítésekor teszi rá a linket! Filter!)

Ja igen, a sablonod functions.php jába másold be a kódot, mondjuk mehet a végére, elejére, mindegy. Kipróbáltam és működik…bár csak pár linkre teszteltem.