Bejegyzésben lévő kép "linkesítése"

Sziasztok!

Én már egy ideje WP-zek, nomeg a fórumot is olvasom, mivel sok hasznosat találtam benne, de most egy olyan hiba jött elő, amire semmilyen bővítményt vagy kódot nem találtam, pedig eddig (lekopogom) nem volt gondom ezekkel a dolgokkal.

A problémám az lenne, hogy vannak bizonyos bejegyzéseim, amiben szöveg nélkül csak egy vagy két kép található, és hogyha jön egy látogató, majd a főoldalon rákattint a post címére, akkor megnyílik a post külön és minden szép, ellenben ha a képre kattint rá, akkor külön üres oldalon nyílik meg a kép, és nem a post belsejére ugrik egyből.

Egyszóval azt szeretném, hogyha a képre kattint ugyanaz legyen, mintha a címre kattintana. Tudom, hogy ez manuális, egyenkénti átírással orvosolható, elvégre csak a kép kódjába kell linket beépíteni, de a bejegyzések mennyisége miatt, és a későbbi könnyű szerkeszthetőség érdekében én valami hosszú távú megoldást szeretnék. Idegesítő egy dolog annyi biztos.

Remélem érthetően írtam le. Köszönöm szépen előre is mindenkinek a segítséget!

Esetleg valakinek nincs ötlete, hogy bővítményként idegen nyelven hogyan lenne érdemes keresni? Próbálkoztam a gyatra angol tudásommal, de a picuture link és egyéb hasonló keresőszavak megannyi találatának átnézése nem hozta meg a várt sikert.

Idegesít ez a dolog, de nem tudok rájönni a megoldásra.

Úgy érzem ez a dolog halott ügy lesz. Sajnos ebben a témában a képek feltöltésénél amikor kiválasztom a galériából a képet, ott a link URL-ként a file URL van megadva. Nem találtam semmilyen módot arra, hogy ezeket automatikusan megváltoztassa valami, viszont sajnos az egyenkénti megváltoztatás is időigényes, főleg 80-90 kép esetén. (Ennek bejegyzés URL-en kéne állnia és akkor király lenne a dolog)

Úgy gondolom más azért nem szenved ilyesmivel, mivel nála alapból a bejegyzés URL van megjelölve, nem pedig a kép url, viszont erre sem találtam beállítást.

Legjobb lenne valami csoportos átállítás, de én ehhez nagyon kevés vagyok sajnos.

Senkinek semmi ötlete? :slight_smile:

Ezt úgy mondják, hogy user error. Szarul lett beállítva, erőteljesen az így járás.

Én azt szoktam csinálni, hogy a sablonommal kivetetem a médiatár első képét ami a bejegyzéshez tartozik,

és készítek linket a bejegyzésre. Igen, ezt nem tudja az admin alapból, de erre való a Codex és az ember kis feje :wink:

Tyű, szóval akkor erre ráb***tam finoman szólva, állíthatom át kézzel az összeset.

Nem teljesen értettem amit leírtál, vagyis inkább azt mondom, hogy számomra nehéznek tűnik a kivitelezése.

Esetleg, hogy ez ne forduljon elő, nincs valami módszer, hogy hogyan lehetne átállítani, hogy a kép beillesztésénél a LINK URL alapból a bejegyzésre mutasson és ne csak a .jpg-re?