Sziasztok!
Én már egy ideje WP-zek, nomeg a fórumot is olvasom, mivel sok hasznosat találtam benne, de most egy olyan hiba jött elő, amire semmilyen bővítményt vagy kódot nem találtam, pedig eddig (lekopogom) nem volt gondom ezekkel a dolgokkal.
A problémám az lenne, hogy vannak bizonyos bejegyzéseim, amiben szöveg nélkül csak egy vagy két kép található, és hogyha jön egy látogató, majd a főoldalon rákattint a post címére, akkor megnyílik a post külön és minden szép, ellenben ha a képre kattint rá, akkor külön üres oldalon nyílik meg a kép, és nem a post belsejére ugrik egyből.
Egyszóval azt szeretném, hogyha a képre kattint ugyanaz legyen, mintha a címre kattintana. Tudom, hogy ez manuális, egyenkénti átírással orvosolható, elvégre csak a kép kódjába kell linket beépíteni, de a bejegyzések mennyisége miatt, és a későbbi könnyű szerkeszthetőség érdekében én valami hosszú távú megoldást szeretnék. Idegesítő egy dolog annyi biztos.
Remélem érthetően írtam le. Köszönöm szépen előre is mindenkinek a segítséget!
Esetleg valakinek nincs ötlete, hogy bővítményként idegen nyelven hogyan lenne érdemes keresni? Próbálkoztam a gyatra angol tudásommal, de a picuture link és egyéb hasonló keresőszavak megannyi találatának átnézése nem hozta meg a várt sikert.
Idegesít ez a dolog, de nem tudok rájönni a megoldásra.
Úgy érzem ez a dolog halott ügy lesz. Sajnos ebben a témában a képek feltöltésénél amikor kiválasztom a galériából a képet, ott a link URL-ként a file URL van megadva. Nem találtam semmilyen módot arra, hogy ezeket automatikusan megváltoztassa valami, viszont sajnos az egyenkénti megváltoztatás is időigényes, főleg 80-90 kép esetén. (Ennek bejegyzés URL-en kéne állnia és akkor király lenne a dolog)
Úgy gondolom más azért nem szenved ilyesmivel, mivel nála alapból a bejegyzés URL van megjelölve, nem pedig a kép url, viszont erre sem találtam beállítást.
Legjobb lenne valami csoportos átállítás, de én ehhez nagyon kevés vagyok sajnos.
Senkinek semmi ötlete?
Ezt úgy mondják, hogy user error. Szarul lett beállítva, erőteljesen az így járás.
Én azt szoktam csinálni, hogy a sablonommal kivetetem a médiatár első képét ami a bejegyzéshez tartozik,
és készítek linket a bejegyzésre. Igen, ezt nem tudja az admin alapból, de erre való a Codex és az ember kis feje
Tyű, szóval akkor erre ráb***tam finoman szólva, állíthatom át kézzel az összeset.
Nem teljesen értettem amit leírtál, vagyis inkább azt mondom, hogy számomra nehéznek tűnik a kivitelezése.
Esetleg, hogy ez ne forduljon elő, nincs valami módszer, hogy hogyan lehetne átállítani, hogy a kép beillesztésénél a LINK URL alapból a bejegyzésre mutasson és ne csak a .jpg-re?