Sziasztok!
Létezik olyan kiegészítő ami a bejegyzéseket azonnal megosztja egy előre beállított twitter csatornára?
Előre is köszönöm a segítséget
Van, amúgy azon pluginok nagy része erre jó. Én úgy csináltam meg, hogy kitettem a egy tweetmeme buttont az oldalra és regisztráltam a twitterfeed.com oldalon, weboldalam RSS hírforrását itt kell megadni a twitter adatokat.
Azért csináltam így mert igy nem terhelem az oldalt egyáltalán. Tweetmeme butont meg azért tettem ki, mert ahogy megosztódik' twitteren úgy már ír is ugyebár egy retweetet.
Regisztrálsz itt: http://twitterfeed.com/
Felveszed az oldala RSS linkjét, és engedélyezed a twitteren a twitterfeed oldalt.
és kész. Marha egyszerű és nagyszerű.
Több oldalamat is egy helyen kezelem, és a weblapomon valójában semmi nincs kirakva.
köszi mindeanyiotoknak a segítséget
el kezdtem használni a twitterfeed-et de valamiért mégsem frissül 
A frissítés intervallumát te állítod be. Megtetted? És engedélyezted a Twitteren is a Twitterfeed oldalt?
frissítési beállítás 30 percre állítottam és engedélyeztem de nem történik semmi 
Gondolom, a feed tesztelése rendben lezajlott, amikor a regisztrációt követően beállítottad a honlapod RSS hírcsatornáját a Twitterfeed oldalon, így már csak türelem kell. Ha nem jönne a kívánt eredmény, akkor mégegyszer neki kellene futni a beállításoknak, ott lehet valami elírva, vagy ilyesmi.
már 3 vagy 4 napja megy eredmény nélkül így neki esek még egyszer
újra meg csináltam mindent és most úgy néz ki hogy müxik, nagyon szépen köszönöm a segítséget