Bejegyzés szerkeztési/formázási gondok

HTML szerkesztőben szerkesztek egy bejegyzést és elmentem sok sortört nem tart meg. Önállóan betesz parancsokat.

Vizuális szerkesztőben is megpróbáltam, ott is van, hogy sortöréseket nem jegyzi meg. Van hogy a szerkesztőfelületen más formázásban jelenik meg, mind a kiposztolt bejegyzés az oldalon.

Például ha

paranccsal rakok vízszintes vonalat, az utána következő szöveg nagyon hozzá tapad. De ez a szerkesztőben jó, de az oldalon nézve nem.

Mikor váltok Vizuális és html szerkesztés között akkor is van hogy összezavaródik.

Lehet intelligensebb az eddig általam használt bejegyzés szerkesztőnél, de ez nekem így zavarós.

Valami megoldás nincs a fenti problémáimra?

Szia,

Pont ezért néztem be én is a fórumba, teljesen ki vagyok akadva ezen, ezerszer próbáltam valahogy formázni egyszerű szöveget (
,

, ilyenek), de nem jegyzi meg… Van azóta valami infód, válaszod, tudásod erről?

Üdv, Cukorka

Sajnos nincs. A HTML szerkesztő résznek teljesen forráskód alapúnak kellene lennie. A Sortöréseket is nekem kellene beírni. Zavar hogy automatikusan rak bele sorokat, egyéb parancsokat, és felül írja az enyémeket. Túl okos, legalább is azt hiszi ez a bejegyzés szerkesztő. Le kellene butítani arra gondoltam, de ennyire még nem ástam bele magam.

Köszönöm válaszaitokat! A Twenty Eleven sablon-t használom. Hol tudom szerkeszteni a hozzá tartozó css-t? (A Sablonkezelő oldalon csupa felhasználói szintű dolgot látok, minthogy milyen legyen a háttérszín és ilyen okosságok…)

Valamire lehet, hogy rájöttem!

Egy másik fórum témában találtam hasonló problémát, arra megoldásként azt javasolták, hogy telepítse a TinyMCE Advanced nevű bővítményt, ami egy enhancedebb vizuális editor. Namost, ennek a beállításai között van egy olyan, hogy "

Quote:

Stop removing the

and
tags when saving and show them in the HTML editor" !!

Ezt becsikkantottam, és úgy tűnik, azóta nem cseszte el!

Sajnos nálam még mindig fenn áll a jelenség. Magától berakja a

-et.

Vezérlőpult – Beállítások — Írási beállítások — Formázás (ez hogyan van jelölve?)

“A WordPress automatikusan javítsa ki a szabálytalan XHTML kódot”

Nekem nincs kipipálva, még is úgy veszem észre, hogy kijavítja.