Bejegyzés szerkesztő hibái

üdv!A gondom, hogy az enter hatására nem új sorba jeleníti meg a következő szöveget, hanem mintha nem is lenne ott semmi. Folyamatos a szöveg. A br-es sortörésre reagáll egyedül, de nemtudom, hogy miért.

Mi lehet a megoldás?

vizuális szerkesztőben vagy anélkül?

A vizuálisba, de ha a kód részhez írom akkor is fenn áll a probléma.

(Lehet CSS-ben probléma?)

nem tudom, hogy a css hogyan és egyáltalán beleszól-e a szerkesztésbe, nem tartom valószínűnek…

Nekem a vizuális szerkesztővel eleinte sok gondom volt (nem emlékszem volt e pont ilyen is, de könnyen lehet). Aztán javasolták, hogy ne használjam. Eleinte csak rögtön átváltottam róla nem vizuálisra, de a gondok maradtak. Aztán a profilomban teljesen kikapcsoltam és azóta minden jó és szép… (wp 2.3, de a legújabban is azzal kezdtem, hogy kikapcsoltam, bár lehet azóta már jól működne)


'E.D. wrote:

Nekem a vizuális szerkesztővel eleinte sok gondom volt (nem emlékszem volt e pont ilyen is' date=' de könnyen lehet). Aztán javasolták, hogy ne használjam. Eleinte csak rögtön átváltottam róla nem vizuálisra, de a gondok maradtak. Aztán a profilomban teljesen kikapcsoltam és azóta minden jó és szép... (wp 2.3, de a legújabban is azzal kezdtem, hogy kikapcsoltam, bár lehet azóta már jól működne)[/quote']


Hol kapcsoltad ki? (profilon belül)

Vagy van valami más szerkesztő? Valami super izé szerkesztőről olvastam 1x...

A Profilodon belül ez az első: Vizuális szerkesztő. Csak ki kell venni a pipát.

Hmm nem segített. Akkor leszedek egy plug in-t, ami szerkesztő és azzal próbálkozom.

A wordpress.org-on van egy olyan bővítmény (plugin), ami tuttifixen kiebrudalja a vizuális szerkesztőt.Ahogyan kedves barátunk, Moshu mondta vala anno: a vizuális szörnyeteget. Mert lehet, hogy úgy néz ki, hogy ki van kapcsolva, de mégsem. (Ezt is ő tanította.)

Feltettem a WP-Super-Edit nevű plug in-t, azonban valamiért nem a bővebb szerkesztő jelenik meg. :S

Pedig befejeztem a telepítést, beállítottam.

Sziasztok!Vizuális szerkesztővel van gondom.

Egy ideje (amikor a blogom még az extra.hu-n volt) nem jelent meg normálisan, de most, hogy átköltöztem saját tárhelyre, azt gondoltam, hogy rendbejön a dolog.

A szerk. azonban most sem néz ki normálisan, nem tudok linket csinálni, ami azért elég kényelmetlen HTML-ekkel.Nálam így néz ki a szerkesztő:

http://cegledieskuvo.hu/temp/blog.jpgszerintetek ez normális?

feltettem még régebben az Advanced TinyMCE-t is, ami az egyik site-omon működik, a blogomban esze ágában nincs mennie, mindig ugyanaz a fenti ábra fogad.

Leszedtem már mindent, feltettem új Wordpresst is. Lehetséges hogy adatbázisban van valami elkeverve?

Nem az adatbázis tartalmazza, hogy milyek ikonok és h jelenjenek meg. Valami más lesz a gond. WP-SuperEdit-et próbáld feltenni, hátha azzal menni fog.

Bocsi, lehet, hogy túl vagy ezen már, de…nem elég az Advanced TinyMCE-t bekapcsolni, azt be is kell állítani az Admin > Intéző > TinyMCE útvonalon haladva.Egyszerűen be kell húzkodni, dobálni a sávokban a használni kívánt parancsokat. Nekem úgy tűnik, mintha azok nem lennének benne.

Megitn valami gubanc van.

WP-SuperEdit van fent, de kikapcsolása sem segít a problémán.

Maga a probléma:

-A szerkesztőnél ugyebár egyik gombbal meg lehet jeleníteni még 1, második sort ahol további gombok vannak. Most az a sor valamiért a "Mentés, Közzététel’ stb. gombokra ér, a szövegmezővel együtt. Kikapcsoltam a WP-Sup.Ed.-t, azonban semmit sem segített. Más ilyesmi nincs fent. Mi lehet a baj?

(Beállítom a WP-SE-et, de az sose jelenik meg. :@)Update1: Hát tökön szúrom magam… felteszem az Advance TinyMice 3.1-et, aktivűlom, kilövöm előtte WP-SuperEdit-et, nézem a szerkesztőt: Erre semmi változást… beállításoknál nincs az advance tiniy-nek semmi füle…

Mit rontok el?!?!?!??!?!?)

:frowning:

égse magam. Cache-t szúrom tökön, de keményen. Ha valakinek ilyen problémái vannak csak nyomkodják az F5-öt a böngészőben. :wink: