bejegyzés szerkesztése

T. Szerkesztk)!

Letöltöttem egy sablont, és elkezdtem átszerkeszteni. Azt vettem észre, hogy minden oldalon az írásaim fölött megjelenik a regisztrált nevem és a dátum.

Én nem bejegyzést írtam egy blogba, hanem egy honlapot próbálok összerakni különbözoldalakkal, amin információk vannak. Nem akarom, hogy lássák a nevem és hogy mikor készítettem.

Ráadásul az oldal tetején megjelenik az oldal menün szereplneve, méghozzá óriási betkel, ami elnyomja az alatta lévírásomat. Nem akarom, hogy látsszon az oldalon az oldal neve pl: Home. Elég, ha a menün más színnel látszik, hogy éppen melyik oldalt olvassák.

Hogyan tudom eltüntetni? Remélem, nem azt kapom válaszként, hogy keressek másik sablont, mert túl sok munkám veszne kárba. A sablon neve Techism.

Üdv: Fairy

Üdv! Ha adsz linket többet tudunk mondani.

Addig keresd a sablonodban a post_author, post_date lekéréseket, valahol a title környékén, a wp-content/themes/sablonodneve/page.php-ban.

Áthelyeztem ebbe a topikba a kérdést, mert nem világos, hogy ez miért levél a szerkesztőknek?

A hivatkozás - ahogyan Syska írta - sokat segíthet…

Szia,

Több megoldás is létezik:

• az egyik, hogy beletúrsz a theme file-okba és megkeresed a sablonban azt a részt, ami megjeleníti a “post”-ot, és onnan kiszeded azt amit nem akarsz megjeleníteni

• vagy, ha nem akarsz kódolni, akkor megnézed mondjuk Mozilla Firebuggal, hogy melyik html element tartalmazza a nem kívánatos szöveget és a style.css-ben display:none értéket adsz a megfelelő selectornak