Hello! MIóta feltettem a 2.6.1-et, eléggé érdekesen számozza a bejegyzéseket. Eddig is ugrott néha, töröltem is piszkozatot, de most a 998 után az 1021 jött, utána 1042, utána 1059 - kábé húszasával számozza őket. Mi lehet ennek az oka? Fél év múlva már soktízezernél fog járni, azt nem szeretném.
Szia! Először is gratulálok az oldaladhoz, ismerem
Szerintem azért van, mert elmenti a piszkozatokat is. Megoldás, kikapcsolás: http://word-press.hu/2008/09/07/reviziokezeles-letiltasa.blog/
Egyébként én a helyedben bekapcsolnám a permalinkeket, mert a keresők jobban szeretik és ebből adódóan több látogatótok lehetne.
Szia! Köszönöm a gratot. Én is pont erre a revíziózásra gondoltam, ma ki is próbálom. Ami a permalinket illeti, jobban szeretem a számozott posztokat, szoktam címet változtatni menet közben, az meg összezavarná (engem biztos). LátogatóTOK? Mi ez a többesszám? 
Viszont, ha már itt vagyok, lenne két további kérdésem.
- Hogyan tudom magyar fordításban a naptár fölötti hó-év formátumot év-hóra cserélni?
- Hol van a “comments off” kifejezés, amit át tudnék magyarra írni, ha le van tiltva egy poszt kommentelése? (Nem a témában van.)
Köszi,
ICS
Azt hittem több szerző van, innen a többesszám.
- admin? beállítások. (bár néha a fájlokban van)
- comment.php a sablonodban, v. a single.php - sablon függő.
Na, az adatbázisból törlés és a wp-configba illesztés a revíziózással kapcsolatban segített, köszönöm.
Ami a másik kettőt illeti:
- Nem. Régebben (WP 2.0.2 talán?) még működött ez, de már nem:
wp-includes/template-functions-general.php:339. és 342. sor
eredeti sor: $text = sprintf(Â’%s %dÂ’, $month[zeroise($arcresult->month,2)], $arcresult->year);
csere erre: $text = sprintf(Â’%d. %sÂ’, $arcresult->year, $month[zeroise($arcresult->month,2)]);
- A comment.php sablonban hiába írom át, nem mutatja. Nincs single.php-m. :o