Bejegyzés számozás

Hello! MIóta feltettem a 2.6.1-et, eléggé érdekesen számozza a bejegyzéseket. Eddig is ugrott néha, töröltem is piszkozatot, de most a 998 után az 1021 jött, utána 1042, utána 1059 - kábé húszasával számozza őket. Mi lehet ennek az oka? Fél év múlva már soktízezernél fog járni, azt nem szeretném.

Szia! Először is gratulálok az oldaladhoz, ismerem :slight_smile: Szerintem azért van, mert elmenti a piszkozatokat is. Megoldás, kikapcsolás: http://word-press.hu/2008/09/07/reviziokezeles-letiltasa.blog/

Egyébként én a helyedben bekapcsolnám a permalinkeket, mert a keresők jobban szeretik és ebből adódóan több látogatótok lehetne.

Szia! Köszönöm a gratot. Én is pont erre a revíziózásra gondoltam, ma ki is próbálom. Ami a permalinket illeti, jobban szeretem a számozott posztokat, szoktam címet változtatni menet közben, az meg összezavarná (engem biztos). LátogatóTOK? Mi ez a többesszám? :slight_smile:

Viszont, ha már itt vagyok, lenne két további kérdésem.

1. Hogyan tudom magyar fordításban a naptár fölötti hó-év formátumot év-hóra cserélni?

2. Hol van a “comments off” kifejezés, amit át tudnék magyarra írni, ha le van tiltva egy poszt kommentelése? (Nem a témában van.)

Köszi,

ICS

Azt hittem több szerző van, innen a többesszám.

1. admin? beállítások. (bár néha a fájlokban van)

2. comment.php a sablonodban, v. a single.php - sablon függő.

Na, az adatbázisból törlés és a wp-configba illesztés a revíziózással kapcsolatban segített, köszönöm.

Ami a másik kettőt illeti:

1. Nem. Régebben (WP 2.0.2 talán?) még működött ez, de már nem:

wp-includes/template-functions-general.php:339. és 342. sor

eredeti sor: $text = sprintf(Â’%s %dÂ’, $month[zeroise($arcresult->month,2)], $arcresult->year);

csere erre: $text = sprintf(Â’%d. %sÂ’, $arcresult->year, $month[zeroise($arcresult->month,2)]);

2. A comment.php sablonban hiába írom át, nem mutatja. Nincs single.php-m. :o