Bejegyzés sorszáma

Üdv!Milyen kóddal lehetne megjeleníteni a postok címe mellett az adott post sorszámát? Vagy esetleg plugin kell hozzá?Köszi előre is!

Mit nevezel te “sorszámnak”?Egy teáltalad kreált 1, 2, 3, 4… sorra gondolsz-é -

vagy pedig az adatbázis által létrehozott 1, 3, 6, 7, 8, 9, 23… post ID néven emlegetett egyedi számra?Az első eset legegyszerűbb megoldása talán a számozott lista (ol/li)A második esetben a számok soha nem úgy jönnek majd, ahogy te képzeled: minden Page/oldal, minden törölt “piszkozat” stb. elvisz egy számot.

Hmmm, nem a page id-re gondolok, hanem pl. az admin főodalán is írja, hogy “jelenleg 312 bejegyzés található”. Gondoltam van valami plugin, ami képes összeszámolni az id-ket és postonként kiírni vagy nemtom… Bár, most hogy belegondolok, elég bonyi. :stuck_out_tongue:Na, mindegy, csak gondoltam “feldobom” valamivel az oldalt. Azért köszi. :smiley:

Talán nem voltam elég világos: az ID nem ugyanaz mint a “sorszám”. Számomra a sorszám elkezdődik eggyel és a számozás folytatódik: 2, 3, 4, 5 és NINCS kihagyott szám.Az ID esetén mindig van kihagyott szám: ha az utolsó post ID 15 volt és utána írsz 7 cikket, de ezeket mind törlöd, akkor a következő publikált postod 23-as lesz (15+7=22+1=23). És ha a 23-as után alkotsz 5 új (static) Page-t, akkora következő postod 29-es lesz.