Bejegyzés rövidítése főoldalon

Hali!Új vagyok és álmos, remélem megbocsájtjátok nekem, hogy nem kerestem a téma után. Szóval a problémám az lenne, hogy a főoldalon megjelennek ugye a bejegyzések, és van amelyik túl hosszúra sikeredik, akkor azt nem lehetne mondjuk az első 5 mondatig megmutatni, és ha tovább akarja olvasni akkor rákattint mondjuk egy Tovább linkre.Ben

Akkor ma, frissen és üdén szépen keresd meg a témá(ka)t: http://forum.word-press.hu/search/

Ahelyett hogy a keresővel dobálóznál, segíthetnél is. Valahogy elmagyarázhatnád, hogy hogy lehetne ezt kivitelezni, mert találtam egy ilyet: http://forum.word-press.hu/topic/1182/valtozo-beszurasa-a-thecontent-hrefjebe-lehet/ de nekem ez bonyolult.

Bocsáss meg kedves webdeejay!Nem elegáns dolog egy ilyen Fórumon rámordulni valakire, bárkire, hogy segítsen. Te magad írtad, hogy fáradt vagy, álmos vagy, nem néztél utána. Azért az alapoknak illene utánanézni - talán más is fáradt…Mano is szívesen segít, saját szabadidejében, de el nem várható Tőle (sem), hogy helyetted tanuljon. :wink:Amikor írod a bejegyzésedet, és szeretnéd, hogy a szövegben legyen egy “Tovább” elem, akkor a szövegszerkesztő “Tovább-elem”-ére kell kattintani, majd folytatni a formázást.

Ha HTML-ben szerkesztesz, akkor egy “more” kattintás és a elem a kívánt helyen lesz.

Nem azért jöttem, hogy bocsánatot kérjenek tőlem, csupán egy kérdést tettem fel, és szerintem nem a megfelelő választ kaptam rá. Ugyanakkor én kérek elnézést Mano-tól, hogy rámordultam, és köszönöm a segítséget.

Felesleges izomszag…Egyébként nem értem. Szerinted itt bárkinek is kötelessége segíteni? Nem hiszem.

Köszi, ez nekem is sokat segített.

Farkas Győző wrote:

Bocsáss meg kedves webdeejay!

Nem elegáns dolog egy ilyen Fórumon rámordulni valakire, bárkire, hogy segítsen. Te magad írtad, hogy fáradt vagy, álmos vagy, nem néztél utána. Azért az alapoknak illene utánanézni - talán más is fáradt...

Mano is szívesen segít, saját szabadidejében, de el nem várható Tőle (sem), hogy helyetted tanuljon. ;)

Amikor írod a bejegyzésedet, és szeretnéd, hogy a szövegben legyen egy "Tovább" elem, akkor a szövegszerkesztő "Tovább-elem"-ére kell kattintani, majd folytatni a formázást.


Ha HTML-ben szerkesztesz, akkor egy "more" kattintás és a elem a kívánt helyen lesz.

Üdv!Nekem hasonló (vagy teljesen más?) kérdésem lenne. A “More/Tovább” dolog ismert, használt, úgyhogy nem ezt keresem. Úgyanígy szeretném a főoldalon megjeleníteni a legújabb mondjuk 3 postot. De!

Minden post sablon alapján épül fel, ahol fix méretű kép is van a szöveg mellett. Olyan megoldásra (plugin?) lenne szükségem, ahol, a főoldalon megjelenő 3 posban a kép mérete is csökkentve van, és a szöveg nem az eredeti “More” tagig tart, hanem lényegesen hamarabb befejeződik.