Bejegyzés "rács" nézet kiemelt képek

Sziasztok!Segítségeteket kérem, egy olyan plugint keresek ami a bejegyzések kiemelt képeit rács nézetben jeleníti meg. A kép alatt pedig egy rövid leírás ill. link található. Előre is köszönöm az ötleteket.

Tehát egy képgalériára gondolsz?

jaj syska, idd már meg a kávédat! :wink:ehhez nem plugin kell, hanem sablon, olyan sablon, amiben úgy jelennek meg a bejegyzéseid, ahogy te elképzeled a fenti elrendezést.

ha nem találsz ilyen sablont, akkor bizony magadnak kell személyre szabnod egy sablon index vagy home .php-ját egy kis html /és css/ szerkesztéssel…

Kávé leöntve a garaton! :stuck_out_tongue:Jaaa, hogy “bejegyzésEK” rácsnézete kell, nem pedig egy bejegyzés. Igen, akkor Manci megoldása kell. Egy megfelelő sablon vagy némi átalakítás.

Arras sablon olyan rácsos …

http://demo.arrastheme.com/

Valahogy sejtettem hogy a sablon fogjátok írni, az az amin nem akarok változtatni mert egyszerű és modulokkal testre szabható minden rajta.

Nézegettem a sablonokat, de nem találtam olyat amit occsó vagyis ingyenes és faramuci ízlésemnek megfelel. Tényleg egy plugin kell vagy ahogy írtad MANO valami php programozás. Van öttlet honnan jutnák hozzá ilyen pluginhoz vagy php-hoz egyszerűen?

köszzi … valami ilyesmit szeretnék össze hozni itt

Elkészíted a css-t. Olyanra, amilyenre szeretnéd. ( rács layout -ját vagy hogy kell mondani)Utána a LOOP on belül a WP* kész függvényit beilleszted a css vázba, ami ugye a grid-et határozza meg, a rácsot, oda ezek WP függvényi meg kinyomják a tartalmat.*(Ezek a függvények kellenek: the_post_thumbnail() - “kiskép” , the_excerpt() - rövid kivonat , the_permalink() - link… )Szerintem ezzel a 3 függvénnyel már meg is lehet.

Itt csak a css-el telik az idő, amíg szép nem lesz.