Bejegyzés probléma

Kedves Fórumozók!

Az lenne a gondom, hogy új bejegyzésnél valami miatt nem jelenik meg a főoldalon a bejegyzés (nem listázza ki). Oldalsávban új bejegyzésként megjelenik, illetve a slideshowban is, de a főoldalra nincs kilistázva. Van valami ötletetek hogy mi lehet a gond?weboldal: http://japanban-blog.madu-kapu.comamit használok: legfrissebb wordpress, graphene téma, w3 Total cache, cloudflareBekapcsoltam a fejlesztői módot )cloudflare), töröltem a cache-t, mind a w3ban mind a clodflareban, wp cleanfixel kitakaritottam, tehát még az sem lehet hogy nincs lezárva a bejegyzés. Van valami ötletetek?Előre is köszönömGáborui. elnézést hogy új postba irtam, csak nem engedte szerkeszteni az előző hozzászólásomat amit elküldött automatikusan egy enter leütése után.

ui2: elnézést, nincs hosszú i betüm, nem felejtettem el irni csak a billentyűzetemnek van egy átmeneti problémája :slight_smile:

Szia!(külön fórum hozzászólás)Tehát, ha jól értem, akkor hiába írsz egy bejegyzést, nem jelenik meg? Amikor írsz egy másodikat, akkor jelenik meg az előző?

Ez esetben a megjelenéssel lesz valami.(külön fórum hozzászólás)

Szia,az történt hogy irtam egy postot és az nem jelent meg a főoldalon. A sidebarban megjelent mint legutolsó post, illetve a slideshowban is. Viszont a főoldalon nem volt ott. Most újra irtam egyet most megjelent rendesen. Van ötleted hogy mitől lehet?Köszi

A megjelenésbe, ahol a bejegyzések vannak, nem hívja meg direkt a legfrissebbet. Beállítás vagy így lett megírva.

Az index php-t mutasd és többet fogunk tudni mondani.