Bejegyzés oldalon azonos címke bejegyzéseinek kilistázása

Hali!Elsőként egy segítség (hogy adjak is valamit), hátha valakinek jól fog jönni:

Quote:

<?php


foreach((get_the_category()) as $category) {


$category->cat_ID . ' ';


} ?>

<?php query_posts($query_string."&cat= . $category->cat_ID . &orderby=date&order=DESC&posts_per_page=5"); ?>


<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

 • <?php the_title(); ?>
 • <?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
  Mit is csinál ez a kódblokk?

  Ha egy bejegyzés oldalán vagy, szépen kilistázza azokat a bejegyzéseket, melyek ugyanabban a kategóriában találhatóak meg. (az utolsó 5-öt)

  Miért jó ez?

  Azért jó, mert sokkal relevánsabb címeket, linkeket adunk meg, mintha mindig csak a legutolsó bejegyzéseket listázza ki.

  Probléma

  Én most ugyanezt szeretném a címkékkel eljátszani. Tehát egy bejegyzés oldalon a vele azonos címkében lévő bejegyzéseket szeretném kilistáztatni, de sehogy sem megy.

  Próbáltam a fenti kódban a category-t mindenhol átírni tag-re, de úgy nem működött.

  Van erre valakinek megoldása?

  Mint >itt< is láthatod, ezzel az az alapvető probléma, h míg kategóriából csak egy lehet, addig cimkéből jópár, ezért a kapott cimkéken végig kéne menni egyesével, és mindre végre kéne hajtani a lekérést, és kiíratást.  Remélem ez már megadja a jó irányt a kódoláshoz (ha nem megy, később összedobok vmi kész kódot szívesen).

  Ugyanúgy kategóriából is lehet több, szóval semmiben sem különbözik a címkétől. Ha több kategória van, akkor a fenti kódom, mindegyikből kilistázza a bejegyzéseket. Gondolom én, de nem próbáltam. Attól függetlenül, hogy több kategória és címke tartozhat egy bejegyzéshez, nálam csak 1-1ben lesznek benne majd. Amúgy önerőből nem megy a címkés megoldás a fenti példa analógiájára.  Arni

  Bocs, 1 pont oda, nem figyeltem, vegyük úgy h meg sem szólaltam

  De hogy veszem úgy :slight_smile: Szóljal csak meg… Minden véleményt szívesen olvasok, hátha valamelyikben ott rejlik a megoldás. Várom még egyébként a további véleményeket. Esetleg lehetséges, hogy egyszerű megoldással ezt nem lehet megcsinálni?

  akkor erre a problémára nem született megoldás? vki vmi okosat?

  Vki aki nagyon ért hozzá, legalább írna egy ilyet nem lehet mondatot? :slight_smile: bár nem értek hozzá, de ha - mint a bejegyzés szerzője is megemlíti - a kategóriáknál is beolvasok többet, majd ehhez hasonlítom a többit és írom ki az egyezőket, akkor a címkével is logikus lenne.  azért előre köszönöm az okos gondolatokat :wink: