[font=lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]Sziasztok,[/font]
[font=lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]Tudtok olyan pluginról amely megjeleníti az egyes cikkek nehézségi fokát? Arra gondolok, hogy az adminon az egyes cikkeknél bepipálom, hogy könnyen érthető. Ha így van akkor egy rövid zöld sáv jelenik meg a cikk felett azzal a szöveggel hogy kezdő szint. Ha közepes akkor egy hosszabb narancssárga és ha haladó akkor piros hossszú. [/font]
[font=lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]Láttatok már ilyet?[/font]
[font=lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]Köszönöm előre is.[/font]
[font=lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]üdv[/font]
[font=lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]Balázs[/font]
Nem, de minek lenne?
- Címkék. Ilyen csoportosításokra valók. Megjelenítés: a bejegyzés sablonban és a css-ben átszabod ízlésed szerint a megjelenítési helyet.
- Notice box vagy infobox bővítmények - a megjelenítési helyet és stílust itt is egyedire szabhatod.
Minek lenne? Mert másnak is kellhet.
Nekem kell. Köszönöm
Balázs83!
Szebb lett volna, ha először megköszönöd Andreának a tanácsot, és nem is dödörögsz utána.
Ez nem egy kolbászos szendvics, hogy benyújtod az ablakon a lóvét, és megkapod a tápot.
Szívességet kértél, Andrea segített, megköszönöd. Ha még maradt kérdésed felteszed, ha nem megcsinálod, és bemutatod az “És ez is WordPress!” oldalon.
Én biztosan úgy csináltam volna meg, hogy csinálok egytől ötig öt darab erősségjelző sávot, feltöltöm a médiatárba, aztán cikkenként lehúzom a végére. (Ha már úgyis én írom a cikket, vagy legalábbis én osztályozom, akkor a végellenőrzésbe még 3 kattintás belefér, és nem kell az adminba beleszögelni semmit.)
Vagy egy elegánsabb megoldás az egyedi mezők (custom fields) használata + CSS formázás.
http://codex.wordpress.org/Custom_Fields
Ez amúgy tipikusan az a réteg-igény, amire valószínűleg nem lesz publikus bővítmény, mert nem nagyon keresik. Aki ilyet akar, az leprogramozza/programoztatja magának 100%ban az ő igényeinek megfelelően, vagy a már említett megoldások egyikét alkalmazza…