Bejegyzés megjelésének módosítása

Üdv!Még mindig a bejegyzés megjelenésének módosításával küzdök.

Sikerült leszednem minden linket a bejegyzés körül, de csak akkor működik a változás, ha egy kiválasztott bejegyzés látható egy oldalon.

Ha kilistázom az összeset egy oldalra, minden ott van: bejegyzés ideje, szerző, kategória, hozzászólás.Már átnéztem az összes file-t, de nem jövök rá mit honnan szedjek ki, hogy ne rakja ki azt a rakás linket maga köré.

:angry:Megoldás?

a megoldás az lenne, ha legalább az alapokkal tisztában lennél! :slight_smile:az index vagy home listázza a bejegyzéseket, csakúgy, mint az archive és a category, valamint akár a search is.a single és a page egy bejegyzést illetve oldalt jelenít meg.előfordulhat, hogy az index kezel le mindent, vagy több dolgot, de esetedben nem ez áll fent, a problémából kiindulva…

Kedves mano!Bocs, hogy nem mindenki egyből php guru. Éppen azért írok a fórumra, hogy a tapasztaltabb rókáktól segítséget kérjek!

Úgy látszik ez valami wordpresses stílus, hogy lenézzük aki nem tud valamit és azt meg is meri kérdezni, mert nem először találkozom ilyen válasszal itt a Fórumon.Azért kösz, hogy szántál rám néhány billentyű ütögetést

Részben igazad van!

Viszont részben Mano-nak is! De nem fejtegetném!

Azokat a fájlokat amiket Mano írt, nézd át és ilyeneket keress:

Szerző:Code:

Dátum:


Code:

Kategória:


Code:

Hozzászólás:


Code:

Címkék:


Code:

stb...


Ezek rendezgetésével, alakítgatásával meg tudod csinálni amit szeretnél!

na, azért ne általánosíts. azért mert én ilyen vagyok, nem minden wp-s ilyen.látod KardiWeb is milyen kedves, és majd ha jön Győző, namajd ő ugyanazt mondja mint én, csak ő már öregebb és bölcsebb, és meggondoltabb, ezért nem lesz annyira látványosan gonosz mint én!amit mondtam, arra alapoztam amit te írtál és ahogy írtad.

és továbbra is tartom magam hozzá, mert ha tényleg átnéztél volna mindent, akkor …na de ez egy másik történet.ui: a wp alapvető felépítésének ismeréséhez, egy sablon tartalmához nem kell php ismeret, de elengedhetetlen, ha alapvető módosításokat akarsz végrehajtani.

Nem vagyok öregebb, csak az éveim száma több, mint Manoé! :wink:A WordPress-ben az a fantasztikus, hogy nem kell php-gurunak lenned ahhoz, hogy olyan weboldalt tegyél össze, hogy csak seggrecsücsüljenek. :wink: Viszont az tényleg elengedhetetlen, hogy az alapokkal tisztában legyél.

Ha az homály, akkor nem kell fikázni azt a Közösséget, amelyik segíteni próbál neked; elég, ha megfogadod a tanácsukat.

A topik indító problémához képest pont ellenkező a problémám…

A blogbejegyzés körül nincsenek ott az oldalon a tipikusan elvárható infók…

Felül: Snincs dátum, nincs szerző

Alul: nincs kategória, nincs címke, nincs hozzászólásEzek annyira evidens infók, hogy elképzelhetetlen, hogy a sablonból hiányozna.

Valószínűleg megint én állítottam el valamit, de nem találom, hogy hol tudom újra megjeleníteni őket.LINK: http://www.jap.stelliumpress.hu/blogter/Köszönöm, ha ránéztek!

Nézd meg az index.php, archive.php (ha van category.php, tag.php) Ezek listázzák ki a bejegyzéseket. single.php - pedig egy bejegyzés megjelenítéshez használatos.

Itt van néhány kód azokra amiket hiányolsz:Code:

<?php the_tags('
Címkék: ', ', ', ''); ?>

A többit itt találod

Sziasztok!Nekem az lenne a kérdésem, hogyan oldhatom meg a post-ok listázását úgy, hogy csak a thumbnail képek legyenek láthatóak egymás mellett. Például egy 3*10-es oszlopban. Ha ráviszem az egeret akkor pedig adjon egy rövid infót róla.Volt egy próbálkozásom, csináltam egy új oldalt html táblázat és abba tettem bele a képeket.Ez viszont így nagyon nyűgös…Válaszaitokat előre is köszönöm!Tisztelettel,

Attila

Verdy22


'Bola' wrote on '2011-06-07:
Nézd meg az index.php, archive.php...
Köszönöm a választ!


Végül is az a helyzet, hogy tipikusan beleválasztottam egy olyan sablonba :) amiben ezek nem voltak benne. Külső segítséggel (a sablon magyar gazdája), hozzájutottam egy olyan változathoz, amiben a dátum és a szerző benne van. Kategória és címke nincs, de ez esetben szerencsére nincs is rájuk igazán szükség. Esetleg itt az alkalom, hogy offline elkezdjek kísérletezni a php-ban a tanácsod alapján, de ezt majd a "pihent agy" időszakomra halasztom.

'Verdy22' wrote on '2011-06-11:
Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogyan oldhatom meg a post-ok listázását úgy, hogy csak a thumbnail képek legyenek láthatóak egymás mellett. Például egy 3*10-es oszlopban. Ha ráviszem az egeret akkor pedig adjon egy rövid infót róla.


...

Egyedi lekérdezésekhez használhatod a query_posts() függvényt. Thumbnail képek mentésére akkor van lehetőséged, ha a sablonodban be van állítva ez a lehetőség. Ennek leírását itt találod


A kód lehetne valami ilyesmi


Code:

<?php// A lekérdezés - itt kell megadni a szempontokat

query_posts( $args );// Loop

while ( have_posts() ) : the_post();

$default_attr = array(

'alt' => get_the_title(),

'title' => get_the_title(),

);

if ( has_post_thumbnail() ) {

the_post_thumbnail($default_attr);

}

endwhile;// Lekérdezés bezárása

wp_reset_query();

?>

A query_posts függvénynek megadod, hogy mondjuk 30 postot listázzon a css box szélességét ahol listázza olyan szélesre állítod, hogy 3 kép férjen el egymás mellett.

Köszönöm szépen! :slight_smile:Lenne itt még valami…szeretném azt megcsinálni, hogy amikor külső linkre kattintanak, akkor egy az oldal témájához illeszkedő várakozó oldal jöjjön be. X várakozási idő, aztán ha a számláló nulláz, akkor ugorjon a linkre. Van valami ötletetek?

Nagyon szépen köszönöm előre is!

Atis

http://wordpress.org/extend/plugins/optinpop-unblockable-popup-windows/

Nagyon szépen köszönöm!