Bejegyzés megjelenítési idő beállítással

Üdv!Létezik olyan megoldás amivel meg tudom azt csinálni, hogy egy bejegyzés csak egy bizonyos idő alatt legyen látható?

Most ugye azt be tudom állítani, hogy mikor jelenjen meg. De nekem az is kellene, hogy meddig legyen látható.Előre is kösz!

Szia,Itt biztosan találsz megoldást:http://www.google.hu/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=how+to+set+post+expiration+date

Üdv!Mindegyik azt javasolja, hogy a loop.php file-t cseréljem le erre, aztán egyedi mezővel megoldható az idő beállítás.:<?phpif (have_posts()) :while (have_posts()) : the_post(); ?>$expirationtime = get_post_custom_values('expiration');if (is_array($expirationtime)) {$expirestring = implode($expirationtime);}$secondsbetween = strtotime($expirestring)-time();if ( $secondsbetween > 0 ) {// For exemple…the_title();the_excerpt();}endwhile;endif;?>Viszont akkor eltűnnek a bejegyzések.Sajna php-ben nem vagyok otthon. Tudnál segíteni?

<?php

if (have_posts()) :

while (have_posts()) : the_post(); ?>

$expirationtime = get_post_custom_values('expiration');

if (is_array($expirationtime)) {

$expirestring = implode($expirationtime);

}

$secondsbetween = strtotime($expirestring)-time();

if ( $secondsbetween > 0 ) {

// For exemple…

the_title();

the_excerpt();

}

endwhile;

endif;

?>

Viszont akkor eltűnnek a bejegyzések.Sajna php-ben nem vagyok otthon. Tudnál segíteni?

Szia, én az első találatot néztem ,de ott nem a loop.php-t írja, hanem magát a loop-ot. Példának az index.php-t hozza de abban a fájlban cseréld amiben listázod ezeket a típusú tartalmakat. A loop.php-t ne bántsd.