Bejegyzés megejeleítése oldalon kategória alapján

Helló mindenki!A problémám az lenne hogy bejegyzéseket szeretnék megjeleníteni egy oldalon, kategóriák alapján. Tehát ha például van egy bejegyzésem,amit besoroltam vízilabda kategóriába és azt szeretném megjeleníteni a vízilabda oldalon, azt hogy lehetne megoldani?

Előre is köszönöm a segítséget!

Plugint kerestél már?

Wordpress kategória cikkeinek listázása

Sziasztok! Nem biztos, hogy jó oldalra tévedtem, de már nem is tudom hány napja szenvedek wordpress témában, úgyhogy már szinte mindegy, hova keveredem, csak valaki segítsen!

Készítettek számomra egy weblapot (wordpress 3.1), de a készítője kiszállt ebből az üzletből, így sokan egyedül maradtunk. Ebből is látszik, nem értek a weblapszerkesztéshez. Odáig eljutottam,hogy tartalmakat (szöveg, fotó) fel tudok tölteni, új kategóriákat létrehozok, átnevezek, de az alketagóriák miért nem jelennek meg a felső fejléc egyes menüpontjai alatt?

Bocsi a nem elég szakszerű kérdésért, ennek ellenére megszépíthetnétek a mai napom.

Köszi, köszi, köszi…

ehhez szerkesztened kell a vélhetően header.php-ben lévő kaetgóriamegjelenítést úgy, hogy az alkategóriákat is megjelenítse… de vélhetően ez sem fog menni, ha nem értesz hozzá! :rolleyes:

Hát, nagyon köszi, úgy látom ez már programozás és ez tényleg nem menne! Ezt a részt “header.php” még megtaláltam, de hogy ebben hogy kell beleírni, arról fogalmam sincs.

Ha elárulnád a honlapod url címét, használt sablon nevét, verzióját, akkor lehet, hogy nem lenne vakrepülés az egész.Egyébként nem programozás, hanem csak szerkesztgetés… :wink:

codee47-nek, és a többieknek is köszönöm a segítséget, sikerült megoldani a problémát. :slight_smile:

Kedves Ricsii90!Azt is elárulnád, hogy miképpen? Csak azért, hogy más is tanuljon belőle, ha találkozik ilyen dologgal. :wink:

Persze, a hozzászóláshoz belinkelt kód segítségével. Jól működik, persze a megfelelő változókat stb-t átírva… :slight_smile:

Sajnos nem látok se linket, se kódot Ricsii90 kérdésére. Tud valaki segíteni?

Sok minden függ az általad használt sablontól is. Egy lehetséges megoldást pl. itt találsz: http://www.catswhocode.com/blog/wordpress-magazine-style-horizontal-dropdown-menu