Üdv. Van három WP honlapom, és azt szeretném, hogy az egyikben szerkesztett egyik kategória bejegyzései képpel, szöveggel megjelenjenek a másik kettő egy adott kategóriája alatt. Van erre valakinek ötlete?
Szia!
Ha akár itt, vagy privátban, vagy facebook oldalunkon bemutatod, hogy melyik 3 oldalról lenne szó, akkor remélhetőleg tudunk segíteni akár tanácsokkal, akár kivitelezés szempontjából a problémádon. Első gondolotra egy XML parser az, amivel meglehetne oldani.
RSS behúzása? Mondjuk csak fizetős megoldást ismerek teljes content átvételre (autoblogged).
Nem tudom mi célod vele, de szólok, hogy a Google Panda utazik a másolt tartalomra.
Még egy fontos kérdés felmerül szerintem. Egyszeri alkalom, vagy folyamatos amit szeretnél. Pandától annyira fél mindenki egyébként, de hogy miért azt tényleg nem tudom.
Folyamatos tartalom. Panda nem érdekel.
Amint már említett kettő lehetőségen felül én úgy oldanám meg, hogy:
- Egyesíteném a három blogot egy wp networkben.
- Kihasználnám a wp switch_to_blog funkcióját(úgyis állítólag stabilabb lett) és csinálnék a sablonokban oldal sablont. Amiben egy switch_to_blog-os loopot tennék. Bár így csak megjeleníti és nem beposztolja db-be természetesen.
Tehát ez a három lehetőség van szerintem. RSS, XML, és switch_to_blog.