Bejegyzés más oldalakra

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy sehogy nem sikerül elérnem azt, hogy más oldalakon ugyan úgy, mint a kezdőképernyőn megjelenjenek a bejegyzések.

Ezt valahogy kódba piszkálással :slight_smile: vagy valami pluginnal meg lehet oldani?

Mert találtam olan plugint ami a bejegyzéseket megjelenítette, de a képet és hasonlókat, olyan stílusba nem jelenítette meg mint a főoldalon.

Köszönöm

Az, hogy hogyan jelenik meg (képekkel, képek nélkül, mekkora képmérettel, milyen elrendezésben), a sablontól függ. A jobb sablonokban (leginkább kereskedelmi) akár többféle layout is van beépítve a postok megjelenítéséhez.

Léteznek olyan pluginek, amivel különböző módokon megjelenítheted, általában fizetősek, pl. a Special recent post pro, Themify builder és társaik.

Kódba piszkálással mindenképp megoldható, a kategória/archívum sablon és turkálásával.

Köszönöm! A kód melyik részébe, van az, hogy, hogy jelenik meg?

Hogy szeretnéd?

Jelenleg miként néz ki?

Lineket szeretnénk. :slight_smile:

Jelenleg ez a téma van használatba:

http://demo.styledthemes.com/luminescence/

És így szeretném megjeleníteni más oldalakon is a bejegyzéseket, mint itt a kezdőlapon.

Ez történetesen ugyanúgy jeleníti meg a kategória, címke oldalakat is (cikkter.com). A te bajod valószínűleg az, hogy ebben a sablonban minden egyes postnál ki kell választanod a post típusát (általános) és ezt nem tetted meg. Az alapértelmezett beállítása szerint valami széljegyzet (vagy mi típus) van beállítva.

Köszönöm akkor lehet én rontok el valami beállítást ( általánosra van állitva).

De én az oldalakra a postokat pluginokkal probáltam van más lehetőség is?

Menüszerkesztőben beállítod a kategóriákat és már listázza is a kívánt módon.

Köszönöm a segítséget! Ezt a részt eddig nem tudtam, de tökéletesen megfelel, pont erre gondoltam.

Köszönöm még egyszer :slight_smile: