Bejegyzés írás kérdés

Akkor a css-edet néz át még, az is “beleszól” a formázásba ugyebár…

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet kikapcsolni a bejegyzés (vagy oldal) írása, szerkesztése utáni mentésnél azt, hogy a WP belenyúljon a megírt nyers HTML kódba?

Gondolok itt arra, hogy p tagokat szúr be (ez még nem akkora gond), és például a br tagokat teljesen törli, amelyekre pedig nekem nagy szükségem lenne. Tehát azt szeretném elérni, ha a WP hagyná a szövegmezőbe beírt kódot mentésnél úgy, ahogy van.

Előre is köszi a segítséget!

a felhasználói adatlapodon kapcsold ki a vizuális szerkesztőt!

és legközelebb: http://forum.word-press.hu/search/ , mert legalább egy tucatszor volt már róla szó!

Kikapcsoltam, de még így sem tökéletes valamiért. Most már írásnál nem töröl ki belőle semmit, de az oldalon való megjelenítéskor viszont ugyanúgy formázza… Akkor próbálkozom még, és elnézést, hogy új témát nyitottam neki.

+plug in is beleszólhat, ha pl. képet teszel be ls van galéria vagy hasonló…

Köszönöm a segítséget, de nem erről van szó. Egyszerűen az oldalon való megjelenítéskor kiszedi a br tagokat a bejegyzésemből. Megnéztem az adatbázisban, ott úgy van, ahogyan megírtam, benne vannak a br tagok. Csak úgy látszik, hogy a megjelenítés előtt átmegy valamilyen szűrőn… Ilyet WP 2.3 alatt nem tapasztaltam.

vagy css-ben a br tag display none-ra van allitva

linkkel egyszerubb lenni meg mindig

Török Zoltán wrote:

vagy css-ben a br tag display none-ra van allitva

linkkel egyszerubb lenni meg mindig

Ezt mond el nékem kicsit bővebben. :)

Valamiért nem jelenit meg szmájlikat, pedig a beállitásokban be van kapcsolva a megjelenitése:S miért?

Lehet, hogy a sablonod tiltja, próbáld ki egy másikkal.

Valaki mondja meg nekem légyszíves, hogy lehet lerövidíteni a bejegyzéseket. Tehát azt szeretném, ha látszana egy kis rész először a bejegyzésből, majd az olvasó, a tovább vagy valamilyen gombra kattintással elolvashatja az egész bejegyzést??

Még nem találtam kérdést, ezért mertem leírni!! :slight_smile:

More…

Van egy ilyen a vizuális szerkesztő gombjai között.

Fehér lap

fehér lap

Így néz ki a gomb. ;)

Köszi!

Még lenne egy kérdésem! A blogomon többen is írhatnak bejegyzést mint “szerző”. Amikor megírják a bejegyzést szépen látszik benne az aláhúzott rész és a szöveg is középen van, de amikor publikálja a szöveg átkerül baloldalra és az aláhúzás is eltűnik! Miért van ez? :wink:

tibi181818 wrote:

Köszi!

Még lenne egy kérdésem! A blogomon többen is írhatnak bejegyzést mint "szerző". Amikor megírják a bejegyzést szépen látszik benne az aláhúzott rész és a szöveg is középen van, de amikor publikálja a szöveg átkerül baloldalra és az aláhúzás is eltűnik! Miért van ez? ;)

CSS felülírja.

Firebug kiegészítő letölt, használ, közpső mezőt megnéz ahol a szöveg megjelenik, firebug-ból leolvasni, hogy css hányadik sora, majd törölni-módosítani.

Köszönöm! :wink: Igaz rövid tömör, de megpróbálom! :slight_smile:

Felraktam az oldalramra egy új sablont a “maggo”-t, és ott nem használ, a syska által leírt megoldás. Próbálom beszúrni, és nincs is semmi gond vele, de amikor kész van a bejegyzés, nem látszik semmi, amit a jel után írtam.

Mi lehet a gond? Css-ben kell valamit javítani, és mi ennek a kódja?

Előre is köszönet: tibi181818 :slight_smile:

Melyik megoldás és mire? Mit próbálsz szúrni be? A “more” tag-et?

Link? Látható pédával…?

Azt szeretném, ha megírom a bejegyzést, akkor csak egy részlet látszódjon a belőle és, ha az olvasó a “tovább” linkre kattint akkor eltudja olvasni az egészet. Ez az eddigi témáknál sikerült is, de a maggo-nál nem, ugyanis a publikált bejegyzésben látszik az a szöveg amit akartam, hogy látszódjon, de nem látszik a link, amellyel meg lehetne nézni az egész bejegyzést!

Akkor a sablonban túrkálj. Ennyi.

Túrkáltam egész nap, minden ilyen oldalt megnéztem, beillesztettem több kódot, de semmi!!