Bejegyzés időzítés

Sziasztok!Segítsetek! Létrehoznék bejegyzéseket és azt szeretném, hogy csak az általam meghatározott ideig legyenek “publikusak”.Pontosabban, ha feliratkozik valaki a hírlevelemre, akkor a feliratkozásához képest pl.: 10 napig érje csak el az általam megadott bejegyzést/post-ot. Utána már ne tudja olvasni.Van erre lehetőség plugin-al, vagy mással? Haználtok ilyet?Köszi és kellemes estét!

Szia!En nem ismerek ilyet wp-nel, de google-ban utana neztem ennek, mert engem is erdekelt. Ezt talaltam: http://wordpress.org/extend/plugins/post-expiratorIlyesmire gondoltal?

Köszönöm, ez már nagy segítség! Például időzített, mindenkinek szóló Hírlevél esetében nagy segítség, hogy be tudom állítani és nem kell észben tartanom, hogy meddig legyen elérhető a Bejegyzés.Ennek ellenére, sajnos, ahogy tegnap feltettem a kérdésem, már eszembe is jutott, hogy nem tudom megcsinálni - az eredeti elgondolásom - , hiszen minden feliratkozó más és más időpontban iratkozik fel és számukra minden esetben egyedileg kellene kezelnem az időzítést, amit így nem tudunk megoldani.Ezt valami független Hírlevél rendszer tudná csak. Ismertek ilyenből térítésmenteset és HTML vizuális szerkesztőset, ami még ráadásul MAC-en is használható?