Sziasztok,
Szükségem lenne egy modulra vagy megoldásra.
Ha egy régebbi bejegyzést módosítok akkor automatikusan a jelenlegi dátum/időt kaja a poszt és ne keljen kézzel átírogatni.
Tud valaki erre megoldást?
Köszönet
úgy tudom, ha ráfrissítesz, akkor a jelenlegi dátumot fogja használni
Szia, Hát ő sajnos nem legalábbis nekem tuti nem.
alapból tuti nem írja át a dátumot, nálad valami bekavar.
Igen, alap esetben, az a publikálási dátum. Viszont the_modified_date();-et ugyanazokkal a paraméterekkel használva, mint a the_time();-ot (Y. F j. H:I például) igazság szerint az utolsó módosítás dátumát kapjuk meg.
Köszi Efrud ez elég logikus így most már végülis lehet jó is lesz.
Merre keressem a the_modified_date-et?
Hogy érted, hogy merre keressed?
Hát úgy, hogy ez gondolom egy létező funkció a wp-ben vagy a sablonban nem?
Egy megoldás az értékek cseréje vagy csak egy tipp ez?
Persze cseréld a the_time()-ot a the_modified_date();-re ahol szeretnéd, hogy az utolsó módosítás dátuma jelenjen meg, vagy beteszed a the_time mellé és beírod, hogy ekkor lett közzétéve, ekkor pedig módosítva.
Elvesztettem a fonalat …
Azt szeretném megoldani, hogy egy régi bejegyzést átírok akkor annak a publikálási dátuma ne az legyen ami eredetileg volt pl. 2011.01.01. 6óra 11 perc hanem a
jelenlegi idő amikor rányomtam a poszt modosításra és természetesen ugorjon a blog elejére, hogy friss poszt.
Értem én, hogy érted azthiszem miről beszélek de én nem értelek téged úgy érzem
Logikus addig hogy, kicserélem az értékeket de hol? Én azt szeretném, hogy a régi bejegyzés a frissítés dátumát kapja az aktuális időt.
Szóval azt nem értem miben kell elvégezni a módosítást?
Ez sablon függő. Ahol sorolja a bejegyzéseket. Ez lehet, index.php, category.php, archives.php, date.php, tag.php és még sorolhatnám. Ott valamelyikben kell lecserélni a the_time-ot the_modified_date-re és akkor azt a dátumot írja ki amikor módosítottad utoljára az adott bejegyzést.
Szia,
Végignéztem inden ami erre utalna de csak egy helyen találtam egyértelmű infót erről.
wp-admin/includes/post.php itt tele van post_date, edit_date stb. de nem tudom mit cseréljek mire.
Ha van egy pici időd nem tudnád megnézni jól gondolom-e a dolgokat?
Valamiért úgy érzem nem a template az én barátom hanem a wp motorja.
Ezt kell átállítani a módosítás dátuma-> post dátuma csak kérdés, hogy az új bejegyzésekre mit dátumozna akkor.
Ne fáradj kincset találtam:)
http://wordpress.org/extend/plugins/datetime-now-button/
Köszönöm a segítséged
Én elvesztem, hogy miért nem volt jó a kód amit írtam. Lehet mert nem látom a sablont. Lényeg, hogy megoldódott a dolog. Egy azonban biztosra vehetsz. Soha nem kell magába a rendszerbe belenyúlnod, mint az includes mappa és társai. Csak és kizárólag mindig a sablont szerkeszd, abba tegyél funkciót. Ha valahol olyat olvasol mondjuk hogy módosítsd ezt és ezt a core-ban, akkor azt vesd is el, mert nem hogy fél megoldás, hanem nem megoldás.
Az volt a baj a sablonnál ,hogy ahogy írod is egy core valamire hivatkozott a dátumnál. Abban megtaláltam a két dátum lehetőségét viszont amikor kicseréltem a két értéket edit/post akkor megváltozott az idő de a bejegyzés ugyanúgy a 1312. oldalon maradt.
Ott meg már nem tudtam magammal mit kezdeni kényszerből végigolvastam 0 angol tudásommal találtam ezt a plugint a wp oldalán.
Apró örömök de imádom az ilyen kicsi egyszerű modulokat
Mindenesetre lehet jól jön majd másnak is, és köszi még egyszer