Bejegyzés adatinak megjelenítése (szerző, profilkép, időpont)

Hogy kell megcsinálni, hogy a postoknál lehessen látni a postoló nevét, profilképét, és hogy mennyi ideje postolta? mint pl itt: http://www.aztadom.co ide szeretném megcsinálni: http://www.kajakra.huLefordítom a kérdést normális magyarra:Hogyan kell megcsinálni, hogy a bejegyzéseknél a szerző nevét lehessen látni, valamint a profilképét, és a küldés időpontját.

Meg kell hívni a the_author és hasonló információkat. Tölts le egy sablont a wordpress.org-ról, amibe ez benne van és nézd meg a kódját.

Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet belinkelni pl. a Google ±os fiókra a szerző nevemet, ha cikkeket publikálok?Aki ezt megvalósította ezt használta: Szerző: (név)

Nálam ez a helyzet (és ide szeretném beállítani ugyanezt):

Írta: on

Hogyan kell akkor átírnom a html kódot és ebből mit kell megtartanom, ha blank-ban szeretném megnyitni én is és szeretném, ha a szerző nevem be lenne linkelve?

Vagy az All in One pluginnal ezt be lehet állítani? Ott jelenleg ezt állítottam be: Google Plus Default Profile: itt megadtam a Google Plus linkemet. Ezen kívül nem vili, hogy a fényképem hogyan jelenik meg automatikusan.

Na még 1x, mert nem jelent meg a kód: Aki ezt megvalósította ezt használta: (Szerző: (név))

Sok száz cikk van, nyilván nem kell egyenként megcsinálni, gondolom…