Üdv!
Eddig még sosem volt ilyen terű problémám, de most bizony megakadtam. Szeretném a beépített ftp részét használni a WP-nek. Több plugint és magát a rendszert nem szeretném feltöltögetéssel frissíteni, sőt új pluginok telepítése is kényelmesebb ha csak kattintani kell kettőt.
Szóval, a gondom, hogy nem akar beengedni a beépített ftp-vel. Nem tud kapcsolódni.
wp-config-hoz hozzáadtam: (értelem szerűen kitöltve)
define(‘FS_METHOD’, ‘ftpext’);
define(‘FTP_USER’, ‘username’);
define(‘FTP_PASS’, ‘password’);
define(‘FTP_HOST’, ‘...:2121’);
define(‘FTP_SSL’, false);
A fránya 2121 portot, hogy adjam meg? Próbáltam nélküle, de úgy se ment.
u.i. Azon megoldás, hogy a szolgáltót megkérdezzem… hát, pökhendi beképzelt ökörrel nem igen lehet beszélgetni, képtelen választ adni vagy segíteni, csak ismételgeti magát: “WP-hez nem kell nekem érteni, a weblap megy.”
...:2121’);
define(‘FS_METHOD’, ‘ftpext’);
define(‘FTP_USER’, ‘username’);
define(‘FTP_PASS’, ‘password’);
define(‘FTP_HOST’, '
define(‘FTP_SSL’, false);
A fránya 2121 portot, hogy adjam meg? Próbáltam nélküle, de úgy se ment.
u.i. Azon megoldás, hogy a szolgáltót megkérdezzem… hát, pökhendi beképzelt ökörrel nem igen lehet beszélgetni, képtelen választ adni vagy segíteni, csak ismételgeti magát: “WP-hez nem kell nekem érteni, a weblap megy.”
Ha ftp nevet és nem ip-t adsz meg, akkor sem megy?
Elég abszurd, de volt már szerencsém olyan szolgáltatóhoz, ahol egyik verzió nem hajlandó működni.
Nem, sajnos. Úgy a sima ftp programok sem hozzák be. (ftp.oldalam.hu -ra)
FS_METHOD nélkül vagy direct opcióval? Ötletelgetek csak. A portot tutira jól adtad meg kettősponttal elválasztva.
Miként érthed a method-ot?
http://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php#WordPress_Upgrade_Constants
itt egy elég korrekt referencia
Köszönöm, holnap még rágódok, próbálkozok.
Úgy értettem, hogy a define('FS_METHOD' sort elhagyod, vagy értéknek a direct-et adod meg.
A nyertes:
define('FS_METHOD', 'direct');
- az ip végén a portszám.
Köszönöm!
u.i. Frissítéskor a karakterkódolás durván bukfencezikDe utána rendbe is jön… érdekes…
define('FS_METHOD', 'direct');
- az ip végén a portszám.
Köszönöm!
u.i. Frissítéskor a karakterkódolás durván bukfencezikDe utána rendbe is jön… érdekes…