Beágyazott hivatkozás eltávolítás a lábrészből

Sziasztok.



Nos ezért lehet sokan nem fogtok kedvelni de beszereztem egy sablont. Tudni kell róla hogy fizetős. Letöltöttem az úgymond próbaverzióját. Rendben megy nincs gond vele. Viszont ha a lábrészből kiveszem a linket feljön egy kis piros sáv hogy tegyem vissza az eltávolított linkeket. Tudom persze hogy így próbálják hogy az ember ha szerkeszteni szeretné akkor vegye meg. Félreértés ne essék. Tisztelem azokat akik csinálták a sablont sok munka stb… De sajnos megvenni nem szeretném. Van e mód arra hogy ezt meg lehessen oldani a linkel kapcsolatba? Úgy hogy ne keljen megvenni.



Ezt a sablont használom. Persze az oldalamon már át van alakítva. https://smthemes.com/search/?s=GamesPortal



Ha valaki tud ( vagy akarna ) segíteni… azt megköszönném.

Nem jó a gondolatmeneted. Nem fizetős, hanem több licences. Ha ingyenesen akarod használni teljesen nyugodtan megteheted. Azonban az ingyenes használatért a láblécben elhelyezett linkkel fizetsz. A standard licencnél, ami mindössze kb. 8.500 jó magyar forint, már nincs lábléc link.

Többen is tudnának segíteni, de az akarat hiányozni fog, mert nem szeretjük kijátszani a licenceket.

És még annyit, hogy elég régi ez a sablon, nem biztos, hogy nem lesz kompatibilitási gondod (vagy, ami még rosszabb: biztonsági gondod). Egy megvásárolt cuccnál elvárható alap, hogy működjön rendesen, ahogyan kell. :slight_smile:

A sablon megfelelően megy. Biztonsági gond? Ki akarna feltörni egy szimpla klán bemutatkozói oldalt? Csupán a linkeket szeretném eltüntetni. Ha valami céges dolog lenne akkor áldoznék rá szívesen.

Én régebben nagy travian játékos voltam, az első magyar s3-tól kezdve kb 6 évig. 2015 volt az első év mikor már nem traviztam. Na ott rendszeres volt, hogy feltörték a regeket. Gondolj bele, hogy valaki belelát a klán titkos wp fórumába. Az hatalmas hátrány… Én akkor valamelyik alapsablont választanám ott nincs link se, ha annyira zavar


A sablon megfelelően megy. Biztonsági gond? Ki akarna feltörni egy szimpla klán bemutatkozói oldalt?

Mindig akad a világ valamilyen szegletében egy csínytevésre készen álló emberke. :)

Minden sablon egy darabig egész biztos, hogy a gazdájának megfelelően megy. Aztán minden sablon (motor) pontosan úgy jár, mint az embernek az ő fia: elrepül felette az idő vasfoga, és el kezd nyekeregni. Itt fáj, ott fáj, amott zsibbad, fogyni kellene, hízni kellene, kihullik, kinő, nem olyan mint régen. A változások percről percre zajlanak, észre sem vesszük, csak akkor, amikor már valami komolyabb baj van. Nem (vagy keveset) törődünk az egészségünkkel - ezért vagy azért. Aztán bármit megadnánk, hogy olyan legyen mint régen. :)

A számítástechnikában az idő hatványozottan rohan: ha van kedved, nézd meg a WordPress verziók megjelenésének gyakoriságát. A 4.4-es verzió és a jelenlegi között kb. 5 hónap telt el. Közben, nem is tudom hány alkalommal, kritikus biztonsági hibát javítottak. Szerinted, egy rendszeresen nem karbantartott, régebbinek mondható programban hány hiba lakozhat?

Nálunk nincs forum nincs chat csak kis cikkek pár képalbum és egy videógaléria és egy bemutatkozó szöveg. Ennyi… ugyan srácok a linkek amik be vannak ágyazva nem is élnek már ha ráklikkelek 404 es hiba vagy éppen azt írja hogy már nem létezik. Minek legyen akkor ott. Segítsetek már… itt vannak a linkek amik a láblécben vannak.

Ne haragudj meg, de ez nem az “Etikus hackerek fóruma”, hanem a Wordpress építésének, működtetésének támogatói fóruma.



Érthető, megérthető amit mondasz, de Andrea világosan megmondta, hogy “… nem szeretjük kijátszani a licenceket”.



Egyébként sem értem; ha kapsz valakitől ajándékba egy pólót, akkor első dolgod, hogy lekaparod róla a logót, és úgy hordod, logóval meg nem? Ha nem tetszik a lábrész, akkor használj másik ingyenes sablont. Van olyan is, amelyik hasonlít a mostanira, nem használ ilyen típusú licencvédelmet.