bbpress kérdések

Sziasztok,lenne pár kérdésem a bbpress fórumról.

1.) Van egy importálás funkció mely lehetővé teszi hogy az invision power board fórum adatbázisát importáljuk,és ez csak a fórumokat,topikokat hozzászólásokat jelenti? vagy az usereket is?

2.) Ha az usereket is átimportálja akkor lehetséges hogy a wordpressbe az átimportált userek velépjenek?

Vagy csak a fórumba léphetnek be?

3.) Hogyan kell elérni hogy a wp oldalaiba betegyem a bbpress-t?

mert csak az egyes fórumokat lehetséges,eddig úgy láttam…

A válaszokat előre is köszönöm.

[*]A bbpress dokumentációban nincs részletes leírás?

[*]Ha átviszi, akkor igen, mivel a bbpress összeépül a wp-vel.

[*]Szintén a dokumnentáció böngészését ajánlom. Számtalan oldalon láttam már, hogy az egész fórum egybe van beszúrva. Fórumokat, alfórumokat nem szoktak szétszórni.

[/list]

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni hogy miként tudom beállítani hogy a fórum új oldalon jelenjen meg. Jelenleg az Arras sablont használom az oldalamon. Mivel a sablont három oszloposként használom kevés hely marad a fórumnak.

Előre is köszönöm a segítséget.

Sziasztok!

Megtudnátok mondani hogy hogyan tudom beállítani hogy a fórum hozzászólások írásánál ne csak HTML mód legyen hanem Grafikus is?

Előre is köszönöm a segítséget.

Sziasztok

Teljesen új vagyok a wordpress-ben, de máris sokat tanultam, ebben sokat segített az is, hogy magyar nyelvű, így nem kell a fordítással bíbelődnöm. Kerestem hozzá egy fórumot, és a bbpress-re esett a választásom, viszont nem magyar. Utána néztem neten, és találtam hozzá fájlokat, amiket a bbpress language mappában található leírás alapján a wp-contentlanguagesbbpress mappába tettem. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan aktiválhatom a magyar nyelvet? Azt olvastam neten, hogy a wordpress nyelvét a wp-config.php fájlban lehet módosítani. A bbpress esetében is ide kell beírni az adatot?

Sziasztok!

A következő problémára keresem a megoldást:

Van egy “sima” wp oldal, ahol a blog bejegyzésekhez hozzá lehet szólni. Mind e mellett fut egy bbpress is.

Azt szeretném elérni, hogy a blog bejegyzésekhez commentelők neve linkeljen egy a hozzászóló bbpress profiljához.

Megoldható ez valahogy? (remélem sikerült érthetően megfogalmazni :slight_smile: )

Válaszotokat előre is köszönöm!

Sikerült közben megtalálni a megoldást… :slight_smile:

Hátha másnak is egyszer kelleni fog

```<br />

Hali!

Egy magyar közösségi oldal fórumjának választottuk a WP fórumot, ami eddig tetszik nekünk, viszont olyan probléma merült fel, hogy az új, olvasatlan hozzászólásokat nem jeleníti meg, csak azt írja, hogy mennyi ideje volt egy adott témában hozzászólva. Ez meg egy pörgős fórumnál nem annyira szerencsés.

A kérdés ebből értelemszerűen az, hogy van-e valami opció, program, kiegészítő, ami lehetővé teszi, hogy az olvasatlan hozzászólások jelölve legyenek? Ez igaziból nagyon alapfunkció, szóval remélem van.

A másik, kevésbé fontos téma, hogy van-e lehetőség “válasz” gombra, hogy ne kelljen kimásolni a hozzászólás számár? :smiley:

Előre is köszönöm a segítségeteket, remélem találunk megoldást a problémáinkra :slight_smile:

https://wordpress.org/plugins/search.php?q=unread

Ohh, köszönöm, jeleztem az adminnak, hogy tegye is fel :slight_smile:

Sziasztok!

Még nagyon új vagyok mind a weboldal fejlesztés mind a bbpress kérdésében.

Összeraktunk egy szakmai fórumot, mely bbpress alapú és szeretném exportálni a regisztrált felhasználókat, de nem találtam rá funkciót? Van rá megoldás?

Hírlevél küldés lehetőség van a bbpress-hez?

Köszönöm!

sziasztok.

bbpressben sehogy se lehet hozzászólást szinezni? még html tag-ekkel sem? mert nálam nem megy

https://www.google.hu/search?q=bbpress+comment+color&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=-6JJVujTIYGzsAGb5KzwCg

Sziasztok, ,köszi a felvételt!

Van 1-2 kérdésem ha lehet.

1. Akarok létrehozni 1 weblapot ahol zenei cikkeket írnék és ezt ki is egészíteném fórummal. Létrehoztam nemrég 1 oldalt a forumotion igénybevételével ahol viszont csak phpbb-t adnak vagyis ez fut a weboldalon. Ez nem volt jó mert a szolgáltató nem engedélyezte az indexelő robotokat és google-ből alig lehetett az oldalra találni… A másik meg, hogy blogírásra az nem jó motor.

Ezért gondoltam a wordpress-re inkább! Van is már nekem 1 wordpress honlapom még régebbről ami személyes honlapom és ingyenes a wordpress.com-on regisztrált.

Láttam, hogy a wp-nek is van saját fórum része tehát ez meg is felelne mint amilyen itt ezen a weblapon van.

A kérdésem, hogy ennél az ingyenes változatnál létre lehet-e hozni fórum részt és ha igen hogyan? Én beleléptem az összes menübe de nem találtam ilyen részt… Ha vmi plugint kell telepíteni azt lehet-e ennél a változatnál?
  2. Ha az ingyenes változatnál ezek nem lehetségesek akkor már ki is néztem a https://wp-tarhely.hu/ oldalt. És akkor majd utána állítanám be a fórumot is, ezt majd megkérdem ott lehet-e vagy már van-e alapból is-e egy ilyen?!

Egyelőre ennyi köszi a válaszokat!

Szeretettel köszöntünk a Fedélzeten! :slight_smile:

Az ingyenes wordpress.com oldalakon csak az általuk feltelepített bővítmények/sablonok használata a megengedett.

Az ugyancsak ingyenes WordPress motort (a szoftvert) a http://hu.wordpress.org oldalról (az angol nyelvűt a http://wordpress.org oldalról) töltheted le, majd a telepítést követően számtalan bővítménnyel terjesztheted ki az alapfunkcióit, vagy sablonnal teheted változatossá a megjelenítést.

Vannak olyan sablonok (általában ezek fizetősek), amelyek kifejezetten egy-egy téma, vagy funkció kiemelésére összpontosítanak (pl. áruházak, portfólió bemutató oldalak, magazinok, közösségek, stb.), és ugyanígy vannak olyan bővítmények, amelyek egy-egy közvetlen feladat megoldását segítenek.

A jó hír, hogy mindegyikből kismillió ingyenes verzió is van, a kevésbé jó hír, hogy mindegyikből kismillió ingyenes verzió van (csak győzzél válogatni). :slight_smile:

A honlapod tervezett jellege okán számodra érdekes lehet a bbpress bővítmény használata, amely ugyancsak a WordPress csapatának alkotói terméke.

Jó munkát, ami igazán inkább jó szórakozás és tanulás! :slight_smile:

Sziasztok.

Lenne egy kis gondom. Elvileg, meg hát gyakorlatilag is be van állítva, hogy oldalanként hány hozzászólás legyen. Aztán ezzel együtt nem úgy jelenik meg egy-egy topic. Még oldal sincs. Az összes komment egy oldalon van. Pedig tudomásom szerint hozzá se nyúltam :smiley: Egyszer csak ezt vettem észre.

Vélemény? Ötlet? köszi előre is.