BBpress integrálása WP-be

Sziasztok!

A problémám a következő! Tárhelyemen egy almappába (fórum) feltöltöttem a bbpress-t, elkezdtem a telepítést:

[*]WordPress address (URL) (weboldalam, megadva)

[*]Blog address (URL) (weboldalam megadva)

[*]WordPress "auth" cookie key (wp-config-ból másolva)

[*]WordPress "auth" cookie salt (wp-config-ból másolva)

[*]WordPress "secure auth" cookie key (wp-config-ból másolva)

[*]WordPress "secure auth" cookie salt (wp-config-ból másolva)

[*]WordPress "logged in" cookie key (wp-config-ból másolva)

[*]WordPress "logged in" cookie salt (wp-config-ból másolva)

[/list]

De a következő opciónál a 'user database prefix-nél a wp-configban szereplő (wp_) előtagot nem fogadja el a telepítő és ezt a hibaüzit kapom:

There was a problem connecting to the WordPress user database you specified. Please check the settings, then try again.

Mi lehet a probléma? Csatolok egy képet is, hogy pontosan lássátok.

Üdv,

Esetleg ha nem egy adatbázisban van a wp és a bbp adatbázisa az is problémát okozhat.

Miért nem telepíted fel a bbpress 2.0.2 verzióját bővítményként teljesen beépül a wp-be?

A bbPress Magyar nyelvi fájlt hozzá innen tudod letölteni:

http://translate.wordpress.org/projects/bbpress/plugin/hu/default/export-translations

Erre látod nem is gondoltam, de köszönöm, hogy figyelmeztettél erre a lehetőségre is!!! :))

Sziasztok egy nagy kérdéssel fordulok a fórum tagjaihoz szeretném ha a regisztrált felhasználók listáját láthassa a regisztrált felhasználó bbPress bővítménnyel ez kivitelezhető?

A segítséget előre is köszönöm

Nem igazán értem a kérdést, a wp-ben regisztrált tagok listáját lássa bbpress alatt vagy mire érted? Milyen verziójú bbpress?