Sziasztok!
Integráltam a bbpress a wp-be, de azóta nem férek hozzá az admin felülethez teljesen. Pontosan csak a fórumok, topikok látszódnak és beállításokat nem tudok tenni illetve pluginokat sem látom!
Körbe olvastam egy csomó külföldi fórumot, csináltam is néhány próbát de nem jött össze a dolog. Ti találkoztatok már ilyennel? Megoldás is van rá?
esetleg próbáld meg az oldalad neve/wp-adminal .
'blackbird' wrote on '2011-01-08:
esetleg próbáld meg az oldalad neve/wp-adminal .
Hali!
NEm a wordpress admin felületét nem érem el hanem a bbpress adminfelületén néhány fontos funkciót, mint pl. szabályok, megjelenés, stb..
De azért köszi a segítséget!
ja ok csak nekem nem jött le hogy a BBpresst nem éred el.
'blackbird' wrote on '2011-01-09:
ja ok csak nekem nem jött le hogy a BBpresst nem éred el.
Sziasztok!
Még mindíg nem oldódott meg ez az átkozott bbpress problémám! Egyszerűen nem látom a teljes admin felületet a bbpressben. Nem tudok pluginokat telepíteni így és egyéb más dolgokat.
Az adatbázisban megnéztem pedig "keymaster" vagyok tehát látnom kellene az a teljes admin felületet. Ezzel a wp integrációval jól megsz...tam!
Ãgy sajnos jönnek a robotok és regisztrálnak, nem tudom a humantesztet vagy chaptat integrálni!
Valami ötletetek nincs?
Szia Catfish!
Wordpresshez itt találsz capcha pluginokat : http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=capcha&sort=
'blackbird' wrote on '2011-01-27:
Szia Catfish!
Wordpresshez itt találsz capcha pluginokat : http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=capcha&sort=
OK!
Leírom még egyszer, érthetőbben!
Nem a wordpressel van gondom, hanem a bbpress-el a wordpress integráció után!
Tehát nem látom minden menüpontját a bbpress admin lapjának! Mintha csak mezei felhasználó lennék nem admin! Annak ellenére hogy a mysql adatbázisba keymaster szinten van a felhasználói adataim! Ez az integráció után lett így!
Tehát van erre megoldás vagy dobjan ki ezt a szar fórumot!
Köszönettel!
De az admin felület bejön, vagy csak a front-end profil nézetét látod? Egyszer mintha lett volna hasonló gondom, de én be sem tudtam lépni a domain/bb-admin linken, folyton visszadobott a főoldalra.
Azt hiszem a telepítés után nem állítottam be az adminban a wordpress integrációt rendesen (a szerepkörökre gondolok). Szerencse hogy friss bb volt és újrarakás és figyelmesebb beállítás után tökéletesen ment.