BBpress hibák, integráció stb.

Nekem a legnagyobb gondom, hogy az integráció (nem mély) után, ha belépek a wordpress-re, kidob a bbpress-ből és fordítva?

Mitől van ez? Van rá megoldás? Aki tud segítsen. A bbpress-en azt írják, hogy nem kell deep integráció ehhez.És ne mondjátok, hogy ezt + ezt olvasd el, mert már egy csomó oldalt átböngésztem, de sehol nem találtam megoldást.

Szia én segitenék de már itt elakadtam

Integrációs beállítások hozzáadása ? If you want to integrate bbPress with an existing WordPress site.Cookie integációs beállítások hozzáadás

Felhasználói adatbázis integrációs beállítások hozzáadásaszóval nem tudom hogy kel helyesen kitölteni a dolgokat sőt most az is megkevert hogy külön mapáát kel csinálni a bbpressnek nekem most az elérése az ez

http://sidrovers.fw.hu/bbpress/bb-admin/install.php

Sikerült telepitenem bb-press http://sidrovers.fw.hu/forum/ bár szeretném ha nem irányitaná átt magát az oldal:S megoldás?

Sziasztok!Lehet, rossz helyre írom, ha nem illik ide, légyszi tegyétek át.Telepítettem a BBPresst, és bár működik, de a lap tetején az admin felületen is és a fórumon is ez a hibaüzenet sor jelenik meg:
“Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storages/storage1/r/rm/rmk-forum/public_html/bb-settings.php on line 186Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storages/storage1/r/rm/rmk-forum/public_html/bb-includes/backpress/functions.wp-object-cache.php on line 108Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storages/storage1/r/rm/rmk-forum/public_html/bb-includes/backpress/pomo/mo.php on line 171Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storages/storage1/r/rm/rmk-forum/public_html/bb-includes/functions.bb-l10n.php on line 484Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storages/storage1/r/rm/rmk-forum/public_html/bb-includes/backpress/class.wp-taxonomy.php on line 581”


Mit jelent ez, és mit csináljak, hogy eltűnjön onnan?Köszi szépen a választ! Lehetőleg, minél egyszerűbben, légyszi, mert nem vagyok még jártas a dologban! smile.gifNóri

Sziasztok! Teljesen új vagyok a wordpress használatában, annyira, hogy azonkívül, hogy felkerült a domain alá a wp és elvileg beállítottam a belépéshez szükséges adatokat. Sajnos nem sikerül belépnem, a következő hibaüzenetem van:

Quote:
Notice: Undefined property: stdClass::$create_posts in /home/ivoryfot/domains/ivoryfoto.hu/public_html/wp-admin/menu.php on line 52

Fatal error: Call to undefined function get_taxonomies_for_attachments() in /home/ivoryfot/domains/ivoryfoto.hu/public_html/wp-admin/menu.php on line 67Valaki tudna segíteni, hogy mit rontottam el?

Nagyon köszönöm!

Melyik verzió?

A szerver megfelel a követelményeknek? (pl. van php5?)

Nektek rendesen működik a szövegszerkesztője a fórumnak? Most mintha frissült volna, de nem valami jó! :frowning:

A gombokra kattintva kódokat dob fel, a gombok szerepe pedig érthetetlen, nem tudni, melyik mire is való.

Úgy olvastam, hogy bugos volt a rendszer, tud-e valaki valamit arról, hogy kijavították-e a hibát?

Sziasztok!Szeretnék némi segítséget tetek. A legutolsó BBPress frissítés óta, nem küld a fórum semmilyen értesít. Azaz megszt a topiknyitás, illetve új komment utáni levélküldés, viszont a regisztrációs mail, és jelszó is megérkezik.Frissítés előtt mindkettő működött. Próbaképpen feltettem a bbPress Custom Topic & Reply Notifications" plugint, de nem változott semmi. Esetleg volna valami ötletetek, hogy merre keressük a hibát?Valaki találkozott már hasonlóval?

Köszönet minden segítségért:

Gyurci

Smtp-vel küldöd vagy phpmail-el? A szolgáltatónál nem lett korlátozás bevezetve?