bbpress fordítása van valakinek ?

Tisztelt Fórumozók !Érdeklődöm, hogy van-e bbpress magyar fordítása valakinek, vagy létezik egyáltalán lehetőség rá, mert .pot, vagy .po fájlt nem láttam benne.A bbpress legújabb, 0.9.0.2-es verziójáról van szóKöszönettel:

Nem tudok róla, de akár neki állhatunk lefordítani :slight_smile:

Én rádobok egy kocka legjobb minőségű sört ! :slight_smile: Hűtést nem tudok biztosítani, de nehogy ezen bukjon a mutatvány… :slight_smile:Amúgy pedig úgy tudom, hogy a WP-hez kicsi fórum csak kettő bír lenni, a WP-Fórum, de az 2.5.1-gyel nem akaródzik menni igazán, 2.3.3-mal nagyon, és van nekije .pot fájlja.

A bbpress a másik, ami megy, sőt kiválóan integrálható a 2.5.1-be (egy belépés, egy regisztráció stb.), csak éppen a .pot fájlt nem találom.Böszme nagy, komolyabb fórumok közül úgy tudom a phpBB3-nak van bridge-e, próbáltam is, de nincs ekkora erőgépre igénye egy kis blognak.DjZoNe ! Szerintem tedd meg, mit a haza megkíván !Köszönöm szépen !

Basszus !Aki nem olvas vissza, így jár !Elnézést mindenkitől; E.D. kérdezte már ezt, és Moshu felhomályosította, linkkel együtt.Megnéztem a linket, és június 21-i .pot fájlt láttam ottan: http://svn.automattic.com/bbpress-i18n/pot/trunk/bbpress.potDe ez ne tartson vissza DjZoNe ! Te csak fordítsál, majd én szórom a fejemre a hamut !

Ha “böszme nagy fórum”, akkor IPB. Bár X hsz felett fizetős, de nem drága és nagyon jó.

Amugy WP-Forumnak voltak mókás hibái, pl ez: http://word-press.hu/2008/01/27/wp-forum-174-sql-injection.blog/

Amiben az a jó, hogy a WP-forum gazdája az 1.7.5 verziót használja, de az nem elérhető (legalábbis én nem tudtam begyűjteni), ugyanakkot az internationalite változatában javították ezt a hibát, de 2.5.1-gyel odáig megy, hogy megjelenik a fejléc, aztán se forum, se topic-felvitel. A 2.3.3-mal rendben hasít, szépen a főoldaladon belül.A bbpress pedig tényleg olyan kis helyes, egy normális bloghoz illő. :slight_smile:Az IPB-t, Méhész pali CMSAward oldala nyomán én is kb. 2 napja próbáltam ki; tényleg nagy ló egy példány :slight_smile: (Nem a Pali, hanem az IPB :)).DjZoNe ! Kész vagymár a fordítással, hogy itten csak úgy levelezel ? :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Még el sem kezdtem :Ma még van egy WP-s munkám, amit be kell fejeznem, utánna neki állok :slight_smile:( Igen, megint írtam egy hiánypótló plugint, amit hétvége óta kb 200 an tölttek le :slight_smile: )

Na, milyet? :slight_smile:

Annyit mondok, hogy invite-friends :slight_smile:A név elég beszédes szerintem. Verzió szerint 0.3-ra hallgat. Ami a hangzás ellenére stabil működést jelent, holnap kerül élesítésre, egy jó nevű német cég blogján.Még jön bele sok-sok funkció, amit a mostani melón kívül rakok bele.A plugin GPL-licenszes, és fent van wordpress.org -on is :slight_smile: