bbPress 2.2

Új bbpress jelent meg! :slight_smile:

  [*]Improved user roles and capabilities

  [*]Improved theme compatibility

  [*]Improved BuddyPress Group Forums integration

  [*]Improved forums convertion tool

  [*]Improved forums tools and settings

  [*]Improved multisite support

  [*]Added What's New and Credits pages

  [*]WordPress 3.5 and BuddyPress 1.7 ready

  [/list]  http://wordpress.org...lugins/bbpress/

  Nagyon jól hangzik! :)

Mellékelten beküldöm a bbPress 2.2 fordítását.

Szia Zoli!Köszönjük szépen!Rég hallottam rólad. :slight_smile:

Szia!Szívesen. A Joomla-val foglakozom még mindig, de a WordPress-t is nyomon követem.

Köszönjük szépen az értékes munkát!Emlékeztetőül: a magyar nyelvi fájl (bbpress-hu_HU.mo) helye a /wp-content/languages/bbpress/ könyvtárban van.(Persze, ezt nem neked szóló emlékeztető, Zoli. :slight_smile: :slight_smile: )

Kedves Győző.Beimportáltátok már a fordítói oldalon?

Sziasztok!Először is köszönjük a fordítást! :slight_smile:Honnan tudom letölteni, mert a hozzászóláshoz nem volt mellékelve?

Helyreállítottam az elveszett fájlt.

Remek! Köszönöm szépen! :slight_smile:

Nagyon köszönöm a fordítást zvarankanak.Elsőre minden jónak tűnik, de ha belépek egy téma listába akkor a dátum így jelenik meg: 2013. March. 2. Saturday-22:16A Wordpress bejegyzésekben és mindenhol máshol 2013. március 12, 12:45 - magyarul a helyes formában jelenik meg. A WPLANG változó természetesen hu_HU, így nem értem hogy a bbpress esetében mi a probléma.Az includes/replies/template-tags.php fájlban az 531. sorban van az az eljárás, ami a dátumot visszadja. Csak azt nem értem, miért angol környezet alapján adja vissza a hónap nevét?A bbpress 2.2.4-es verziójú.Illetve egy másik kérdés is felmerült bennem, miközben a hozzászólást írom: sikerült már valakinek összehozni a bbpress-t a geshi-vel? (syntax highlightinghoz kellene)Köszönöm előre is!


59847 wrote:
Mellékelten beküldöm a bbPress 2.2 fordítását.

Én is köszönöm szépen!

Sziasztok!Köszönöm szépen én is a fordítást Varanka Zoltánnak. Én is rég hallottam felőle, talán mert már nem Joomla!-zok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy azt valahogy nem lehet megoldani, hogy amikor valaki még se belépve, se regisztrálva nincs az oldalra, akkor ez a szöveg: “Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához.” link formájában a regisztrációra mutasson? Egyébként a regisztrációt nem lehet esetleg a facebook felhasználóval összekapcsolni? Hogy akinek van facebook-ja, annak ne kelljen regisztrálni? Vagy ez a fórum esetében elkerülhetetlen igaz?

Valószinűleg én vagyok a láma, de ezt nem értem. Fel telepítettem a bbpresst. Minden rendben le is ment. De mikor a settings-re mentem volna, megjelent egy oldal hogy nem vagyok jogosult a megtekintésre. GRRRSegítsetek