Banner rotator

Hali! Kerestem de nem talaltam mielott megnyitottam volna ezt :frowning:

Tehat egy banner rotatorra lenne szuksegem. Talaltam egy ojat hogy adrotator de nem jo nekem :frowning: Az egyik blogomon jobb oldalt ott van 5-6-7 banner(125x125) , na azokat kene mozgatni, rotalni , forgatni hogy ne statikusak legyenek , tehat cserelodjenek a hejeik maguk kozt minden oldalfrisitesnel :slight_smile:

Remelem ertheto mit keresek :smiley: Elore is koszonom! :wink:

ojat” és “hejeik”?

Előbb írni kéne megtanulni, utána jöhet a WordPress… :mad:

Jo erzes kotoszkodni? Nem vagyok magyar alampolgar ezert elofordul hogy nem irok hejesen magyarul :slight_smile: Muszaj lenezni valakit ezert?

YoTristan wrote:

Jo erzes kotoszkodni? Nem vagyok magyar alampolgar ezert elofordul hogy nem irok hejesen magyarul :) Muszaj lenezni valakit ezert?

ööö, azért egy szint alatt nem kéne. Amúgymeg: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3386

Kedves YoTristan!

Egy Admin, vagy Moderator sohasem kötözködik, csak elmondja - szerényen, csendesen és visszafogottan -, hogy milyen szabályok, elvárások vannak az adott Közösségen belül.

Mi például nem nagyon szeretjük a szlenget, az antihelyesírást, az obszcén kifejezéseket, stb. - szóval: hasonlóak vagyunk a többi normális Fórumhoz.

Édes magyar anyanyelvünk megérdemel annyit, hogy helyesen forgassuk, s ki ezt nem tevé, avagy durva hibát véte, annak nyaka könnyen tiló alá kerülhet. :slight_smile:

Az írásodon egyáltalán nem látszik, hogy nem vagy magyar állampolgár, és durva volt a két helyesírási hiba. Attól, hogy nem vagy magyar állampolgár és magyarul írsz, még lehetsz magyar, nem?

És végül, amit kérdeztél: http://wordpress.org/extend/plugins/wp125/

Tiszteletem Gyozo es a tobbi hozzaszolo!

Nem szeretnek belemenni a dolgokba , nincs ertelme :wink: Inkabb en kerek elnezest es ezzel a temat reszemrol lezartnak tekintem :slight_smile:

Ami meg a plugint illeti nagyon szepen koszonom , megfelel a celnak :wink:

Megegyszer bocsanat es koszonok mindent!

Kedves YoTristan!

A feloldozást megkaptad - legalábbis a célnak megfelelő bővítmény nyomán úgy látszik. :slight_smile:

Csúf külsőnk mögött érző szív dobog, ami magyarul annyit tesz: visszavárunk! :wink: