Banner Garden Plugin

Sziasztok!

Készítettem én is egy plugint, ez életem első pluginje. Wordpresst még csak kb. 2 hete ismerem.

Amit tud:

• Install után felvehetsz kampányokat, ahol opcionálisan be lehet állítani kezdő és/vagy vége időt, illetve, hogy a kampány aktív -e vagy sem?

• Kezel flash, kép és ad code formátumokat.

• Ha valami bibi van, lejárt a kampány,vagy akármi, akkor egy alapértelmezett bannert jelenít meg. (ezt ki lehet kapcsolni).

• Van hozzá widget, tehát side-bar -ba is el lehet helyezni.

• Bárhova be lehet szúrni az oldalon belül.

• Hamarosan készítek hozzá videót is.

• Magyar fordítást is csináltam hozzá.

Próbáljátok ki, használjátok, és ha egy mód van rá, véleményezzétek angolul a blogomon, vagy itt:

http://vaso.sma.hu/blog/banner-garden-plugin-for-wordpress/

köszi

Már fel is tettem! Még ma csinálok pár karácsonyi és anyák napjai és ballagási akciót vele :-DDD

szia!

szuper. működik is, minden fasza, elsőre sikerült minden?

az a helyzet, hogy nem tudtam, hogy amikor beküldök egy plugint, hogyan dolgozza fel a wordpress csapat, és bannergarden helyett banner-garden lett a könyvtár, ezért az első 6 letöltőnek nem is mentek a dolgok szerintem, és szomorúan konstatáltam, hogy 1 ember azt írta, broken.

mivel ez volt az első pluginem, nem tudtam, hogy ez így van, most már tudom, erre is figyelni kell.

ha megy, kérlek értékeld a plugin oldalon.

hamarosan ki fogom egészíteni egy csomó opcióval. jelenleg egy új pluginen dolgozom, mindjárt kész az is :slight_smile:

király ez a pluginezhetőség, már munkát is találtam ami wp plugin!

Hogy tudom linkelni a banner-em?

Nekem működik a plugin, egész jó.

swf-nél nem jön be a link opció.

Szia!

Azért, mert flashnél ugye a flash-be kell beépíteni a linket.

Az oké, csak én kihagytam és utólag akartam linkelni.:slight_smile:

WP 3.1 már nem jó ez a plugin :frowning: