Az lenne a kérdésem, hogy hogyan helyeznétek el egy bannert úgy a wordpress oldalon, hogy az CSAK és kizárólag ott jelenjen meg, ahol én akarom? Sajnos többszöri próbálkozás után sem sikerült úgy elhelyeznem egy képet, amit csak a kezdőlapon jelenítek meg, ugyanis mindenhová beillesztésre került. Van ötletek erre?
A kezdőoldalamon szeretném megjeleníteni a bejegyzések fölött és a menüsor alatt. Vagy a menüsor felett fixen úgy, hogy más aloldalakon ne mutatkozzon. Elnézést az egyszerű megfogalmazásért.
Az nem baj, mert ott jó helyen van, csak pont ez a baj, hogy nem szeretném, hogy bármelyik aloldalon megjelenjen. Ha rákattintok egy hírre ott is megjelenik, pedig nem szeretném. Arra lennék kíváncsi, hogy valahogy meg lehet-e oldani azt, hogy ne mutassa azt a képet. Egy változat van a header.php-ből.
Értem, értem Az tiszta sor, azt nem tudom, hogy a szöveget hozzá bemásolhatom-e. A látogass el a webshopunka stb részt, illetve az url linkjét a képnek.
Nem nagyon tetszik neki, ha a teljes kódot úgy másolom be, ahogy van. Ha kitörlök belőle ugyan úgy ott van minden oldal tetején, ha benne marad minden, meg eltűnik a web. Ötletem nincs sajnos.